• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Moto2 Αγώνας: Ο Marquez πρώτος
Σημείωσε ρεκόρ τριών συνεχόμενων νικών
Νέα 17/07/2011 - 15:28

Ο Μarc Marquez κέρδισε στο Sachsenring και έγινε ο νεαρότερος αναβάτης στην κατηγορία της Moto2 που σημείωσε τρεις νίκες στη σειρά. Ο Ισπανός αναβάτης είχε μια έντονη μονομαχία με τον Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και τελικά στον 22ο από τους 29 γύρους τον προσπέρασε και τερμάτισε εμπρός του, αφήνοντας τον Γερμανό οδηγό δεύτερο με διαφορά 0.896 δευτερόλεπτα.

Παρόλα αυτά, ο Bradl παραμένει επικεφαλής της βαθμολογίας καθώς προηγείται με 47 βαθμούς από τον Marquez, στα μισά της αγωνιστικής χρονιάς. Πάντως ο Γερμανός δεν πήρε την νίκη εμπρός στους συμπατριώτες του.

 

Τρίτος τερμάτισε ο Alex de Angelis (JiR Moto2), ο οποίος εκκίνησε από την έκτη θέση, αφήνοντας πίσω του τους Ελβετούς Tom Luthi (Interwetten Moto2 Paddock) και Randy Krummenacher (Switzerland Team GP Kiefer Racing), τέταρτος και πέμπτος αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν την υποστήριξη πολλών φίλων τους στις κερκίδες.

Στην έκτη θέση τερμάτισε ο Yonny Hernandez (Blusens-STX) και στην έβδομη ο Scott Redding (Marc VDS Racing), ο οποίος ξεκίνησε από την 23η θέση της εκκίνησης και κατάφερε να κάνει έναν πολύ καλό αγώνα. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Simone Corsi (Ioda Racing Project), Jules Cluzel (Forward Racing) και Michele Pirro (Gresini Racing Moto2).

 

Να σημειώσουμε ότι από τον αγώνα δεν έλειψαν οι άτυχες στιγμές. Οι Aleix Espargarο (Pons HP 40) και Max Neukirchner (MZ Racing) συγκρούστηκαν στον πέμπτο γύρο του αγώνα και εγκατέλειψαν. Επίσης ο Julian Simon (Mapfre Aspar) έπεσε στην πρώτη στροφή χωρίς ευτυχώς να χτυπήσει (θυμίζουμε ότι στην Γερμανία επέστρεψε στην ενεργό δράση έπειτα από το ατύχημα που είχε στην Καταλονία όπου έσπασε το πόδι του). Όμως συμπαρέσυρε και τους Xavier Simeon (B Tech), Bradley Smith (Tech 3 Racing), Jordi Torres (Mapfre Aspar) and Ricky Cardus (QMMF Racing). Ο Bradley Smith (Tech 3 Racing) βγήκε από την πίστα για να μην τον χτυπήσει αλλά κατάφερε να ξαναμπεί και να συνεχίσει τον αγώνα. Όμως, λίγο αργότερα ο Βρετανός οδηγός έπεσε και εγκατέλειψε. Έπειτα από το συμβάν κατάφεραν να συνεχίσουν και οι Simeon και Torres.

Τέλος, ο Valentin Debise (Speed Up) έπεσε και μεταφέρθηκε στην κλινική της πίστας όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κάτι σοβαρό.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο κάτω μέρος της σελίδας στο σχετικό συνοδευτικό αρχείο.

Επόμενο άρθρο »

Sachsen: O Pedrosa επέστρεψε, ανοικτό το Πρωτάθλημα

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring 125cc Αγώνας: Νικητής ο Faubel

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα