• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αισιοδοξία επικρατεί στην Suzuki
Θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα και στις ΗΠΑ
Νέα 21/07/2011 - 10:38

Ο Alvaro Bautista είναι ευδιάθετος έπειτα από την έβδομη θέση που πήρε στην Γερμανία, εμπρός από τους Nicky Hayden και Valentino Rossi. Ο Ισπανός αναβάτης της Suzuki θέλει ανάλογη συνέχεια και στις ΗΠΑ και ευελπιστεί να έχει καλύτερη τύχη από πέρσι, όπου στον συγκεκριμένο αγώνα βγήκε εκτός δράσης μόλις στον τρίτο γύρο αυτού.

Φέτος είναι η δεύτερη φορά που θα λάβει μέρος σε αυτόν και δηλώνει αποφασισμένος να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα. Όπως είπε:

«Έχω καλές αναμνήσεις από την Laguna πέρσι, εκτός από τον αγώνα! Είναι μια ωραία και δύσκολη πίστα. Μετά το Sachsenring έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη ότι μπορούμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία και να βελτιωθούμε κι άλλο. Όλη η ομάδα είναι σε καλή διάθεση και πιστεύουμε ότι θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και στην Αμερική.

Πριν φτάσουμε στη Laguna, μαζί με τον Paul θα επισκεφτούμε τους φίλους μας στο Troy Lee Designs όπου είμαι σίγουρος ότι θα με περιμένει μια έκπληξη, καθώς γνωρίζω ότι έχουν ένα ιδιαίτερο σχέδιο για το Shoei κράνος μου! Επίσης θα επισκεφτούμε το προσωπικό της Suzuki Aμερικής καθώς και την ομάδα motocross.»

Επόμενο άρθρο »

Χαρούμενος ο Hayden

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: «Στην Laguna θα μάθουμε την μοίρα μας»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα