• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προσεκτικοί στην Yamaha για το Motegi
Έπειτα από την δήλωση του Lorenzo ότι δεν θέλει να πάει
Νέα 21/07/2011 - 13:42

Η δήλωση του Jorge Lorenzo ότι δεν θα ταξιδέψει στην Ιαπωνία για να λάβει μέρος στο Grand Prix για το φόβο ραδιενέργειας έκανε τους ανθρώπους της Yamaha να είναι προσεκτικοί για το εάν θα λάβουν κάποια μέτρα εναντίον του σε περίπτωση που δεν συμμετέχει στον συγκεκριμένο αγώνα.  

 

Ο περσινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής εξεδήλωσε από την αρχή την αντίθεσή του να πραγματοποιηθεί το Grand Prix και στην Γερμανία επέμεινε ότι δεν θα ταξιδέψει στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου για τον αγώνα.

Θυμίζουμε ότι και ο Casey Stoner έχει πει ότι δεν πρόκειται να λάβει μέρος στο συγκεκριμένο Grand Prix και να επισημάνουμε ότι και οι δύο λαμβάνουν μέρος στο θεσμό με Ιαπωνικές ομάδες, γεγονός που έχει τη σημασία του.

 

Η Dorna έχει ζητήσει από μία ανεξάρτητη επιτροπή Ιταλικού Πανεπιστημίου να κάνει μετρήσεις ραδιενέργειας στην ευρύτερη περιοχή της πίστας και να αποφανθεί εάν είναι ασφαλής η διεξαγωγή του αγώνα ή όχι.

Όπως έγινε γνωστό, η αρχική εκτίμηση θα γίνει γνωστή στην Laguna Seca ενώ η τελική γνωμάτευση θα ανακοινωθεί στις 31 Ιουλίου.

 

Η άρνηση του Lorenzo να λάβει μέρος αποτελεί παράβαση του συμβολαίου του με την Yamaha. Ο Lin Jarvis (φωτογραφία), το «αφεντικό» της ομάδας δήλωσε σχετικά:

«Υπάρχουν πολλές προσωπικές απόψεις για το θέμα αλλά η επίσημη άποψη της εταιρείας είναι ότι πρώτα θέλουμε να ακούσουμε τι θα πουν οι άνθρωποι της FIM και της Dorna. Χρειαζόμαστε επιβεβαίωση ότι το περιβάλλον είναι ασφαλές ή όχι και έπειτα ο καθένας μας θα αποφασίσει τι θα κάνει. Δεν μπορώ να πω αν θα πάει ο Jorge ή όχι, μόνο αυτός μπορεί να το πει.

Είναι δύσκολο για εμένα να πω τι θα κάνουμε εάν ένας ή και οι δύο αναβάτες μας δεν λάβουν μέρος. Τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκαθαρίσει τι θα κάνουμε.»

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: «Θα πονάω περισσότερο στην Laguna»

« Προηγούμενο άρθρο

Χαρούμενος ο Hayden

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα