• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
20ος Αγώνας - GP Μαλαισίας (Sepang)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Schwantz: «Εκπλήσσομαι που δεν τα καταφέρνει ο Rossi»
Δήλωσε ότι ο Ιταλός έχει υπομονή
Νέα 21/07/2011 - 16:55

Ο Kevin Schwantz, σε δηλώσεις του τόνισε ότι του προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Valentino Rossi παλεύει τόσο πολύ με την Ducati. Όπως είπε:

 

«Εκπλήσσομαι που δεν τα καταφέρνει ο Rossi με την Ducati. Πίστευα ότι με τόσες διαφορετικές μοτοσυκλέτες που έχει οδηγήσει και τα κατάφερνε αμέσως, θα έκανε το ίδιο και τώρα. Ίσως όχι ότι θα βρισκόταν συνεχώς στις πρώτες θέσεις αλλά ότι θα πάλευε πάντα για μια θέση στην πεντάδα και ότι θα ανέβαινε στο βάθρο κάποιες φορές. Έχει σκληρή δουλειά να κάνει και είναι ειρωνεία να τον βλέπεις τόσο κοντά στον Hayden. Στο παρελθόν, υπήρχε μεγάλη διαφορά μεταξύ του Casey (Stoner) και του Nicky.

 

Ίσως ο Rossi έχει καταλάβει ότι είναι μια κατάσταση που δεν διορθώνεται και ότι όσο περισσότερο οδηγεί την μοτοσυκλέτα και όσο την εξελίσσει τόσο θα γίνει καλύτερη. Όμως το να πιέζει το ένα Σαββατοκύριακο στην πίστα για τέσσερις-πέντε γύρους και να προηγείται και το άλλο (Σαββατοκύριακο) να μην ξέρει τι να κάνει, σημαίνει ότι έχει υπομονή που εγώ δεν θα την διέθετα.»

Επόμενο άρθρο »

Roberts: «Θα γίνω πιο γρήγορος»!

« Προηγούμενο άρθρο

Ταυτόχρονη συμμετοχή Moto3, 125cc

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARCO BEZZECCHI ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ;
  • ΝΑΙ, Η APRILIA ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ Ο MARC MARQUEZ
  • ΟΧΙ, ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΗΣ DUCATI ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΚΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η APRILIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ