• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Laguna: O Rossi κοιτάζει το μέλλον και την GP11.1
«Η Ducati διάλεξε το μέλλον»
Νέα 23/07/2011 - 15:46

Η Καλιφόρνια και η περίφημη πίστα της Laguna Seca με την ακόμη πιο φημισμένη στροφή την corkscrew είναι το σκηνικό μιας σημαντικής απόφασης που πρέπει να πάρει ο Valentino Rossi και η Ducati για το άμεσο, ίσως και το απώτερο μέλλον. 

Ο Valentino, ακολουθώντας την συμβουλή του αρχιμηχανικού του Jeremy Burgess, ο οποίος επέστρεψε κοντά του μετά από απουσία δύο αγώνων (λόγω προβλημάτων με την υγεία της γυναίκας του), αποφάσισε να συνεχίσει με την νέα GP11.1, αφήνοντας την παλιότερη GP11 στο κουτί της μεταφοράς της από την Ιταλία!, παρά το ότι ο ίδιος είχε ζητήσει επιτακτικά να ξαναδοκιμάσει σε άμεση σύγκριση τις δύο μοτοσυκλέτες.

 

«Η Ducati επέλεξε το μέλλον και ο Vale το αποφάσισε. Θα προχωρήσει μπροστά με την GP11.1» ήταν ο τίτλος των δύο μεγαλύτερων αθλητικών εφημερίδων της Ιταλίας, των Corriere dello Sport και Gazzetta dellο Sport. Και οι υπότιτλοι έλεγαν:

«Όλοι για έναν και ένας για όλους. Υπάρχει ελπίδα ότι ο δρόμος αυτός θα οδηγήσει σε κάτι θετικό». Μέσα στο σχετικό άρθρο υπάρχουν φράσεις όπως:

«O Valentino Rossi ήταν εκτός του ρυθμού των πρώτων, αλλά φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερο κίνητρο από ότι είχε την περασμένη εβδομάδα. Το σημαντικό είναι να βρει τον τρόπο να βγει από αυτήν την κρίση».

«Αν το βρει, ας το πει και στους δικούς μας πολιτικούς», σχολίασε γνωστός οπαδός του Rossi από το χώρο της Ελληνικής μοτοσυκλέτας.

Η Corriere della Sera έγραψε:

«Τα συνηθισμένα προβλήματα είχε ο Rossi, αλλά εξακολουθεί να είναι το #1 στην Αμερική. Η επιστροφή του Burgess στην ομάδα, το τεχνικό του όραμα και η ικανότητά του να κρατάει την ηρεμία του, έφεραν σίγουρα την γαλήνη στην Καλιφόρνια».

Για να δούμε λοιπόν, το πώς αυτή η γαλήνη που ήταν έκδηλη χθες μέσα στο γκαράζ της Ducati, θα μετουσιωθεί σε καλούς χρόνους και μείωση της διαφοράς που ήταν στο 1.3’’ δευτερόλεπτα, αρκετά μεγάλη για την μικρότερη πίστα του Παγκοσμίου.

 

Επόμενο άρθρο »

Laguna ΕΔ3: Stoner 1ος, κακή πτώση ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Laguna: Super Lorenzo στις ΕΔ2!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα