• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: H Rosell θα μετέχει και στην Αραγονία
Θα προετοιμαστεί καλύτερα αυτή τη φορά
Νέα 27/07/2011 - 10:04

Όπως έγινε γνωστό, η Elena Rosell η οποία είχε αντικαταστήσει τον τραυματία Julian Simon στο Assen στην ομάδα (Mapfre Aspar), θα λάβει μέρος και στο Grand Prix της Αραγονίας.

Ο Jorge «Aspar» Μartinez, ιδιοκτήτης της ομάδας, της είχε υποσχεθεί ότι θα ξαναοδηγήσει και έτσι θα λάβει μέρος και στον αγώνα που θα γίνει στην πατρίδα τους. Μάλιστα, αυτή τη φορά, η Rosell θα κάνει δοκιμές πριν το Grand Prix για να είναι περισσότερο έτοιμη και να έχει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα, καθώς στην Ολλανδία είχε πολλές πτώσεις στις δοκιμές και τον αγώνα.

 

Η 25χρονη αναβάτης δήλωσε σχετικά:

«Είμαι χαρούμενη με την νέα ευκαιρία που μου δίνει η ομάδα. Πρέπει να πω ότι έπειτα από το GP του Assen επιδίωκα αυτή την πιθανότητα και πρέπει να ευχαριστήσω τον «Aspar» και την ομάδα για την βοήθεια που μου έδωσα και μου δίνουν. Έχω τρέξει δύο φορές στο Alcaniz και ελπίζω να προετοιμαστώ καλύτερα αυτή τη φορά και να κάνω πολλά χιλιόμετρα με την Suter.

Ο Jorge Martinez με παρακολουθεί συνεχώς και μάλιστα ήρθε στον αγώνα του Ισπανικού Πρωταθλήματος που έγινε στην Albacete για να μου ευχηθεί καλή επιτυχία. Θέλω να τον ευχαριστήσω καθώς και την ομάδα και τους χορηγούς μου γι’ αυτή την νέα ευκαιρία που μου δίνουν για να ανατρέψω ό,τι έγινε στο Assen».

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Ο Melandri και το 2012 στη Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Ευτυχής ο Capirossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα