• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Hayden επιμένει στην GP11.1
Θα ήθελε να την οδηγήσει ξανά
Νέα 27/07/2011 - 15:02

Ο Nicky Hayden δήλωσε ότι θα ήθελε να ξαναοδηγήσει την GP11.1 το συντομότερο δυνατό. Αν και στην Laguna Seca ο Αμερικανός αναβάτης χρησιμοποίησε την GP11, δεν έκρυψε ότι του άρεσαν κάποια στοιχεία της πρώτης. Συγκεκριμένα ο Hayden δήλωσε:

«Δεν αποκλείω να ξαναοδηγήσω στο μέλλον την GP11.1. Πιθανόν να το κάνω αργότερα μεσ’ την χρονιά. Η Laguna είναι μια πίστα που αγαπώ και δεν ήθελα να κάνω δοκιμές, γι’ αυτό δεν την οδήγησα. Ίσως έπειτα από τον αγώνα στο Brno να μπορέσω να μάθω περισσότερα.

Αν αυτή είναι το μέλλον τότε θα πρέπει να μάθουμε να κοιτά με προς αυτό. Νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που επιμένει να την οδηγεί ο Valentino καθώς ξέρει ότι είναι το μέλλον.»

 

Συγκριτικά με την GP11, η GP11.1 διαθέτει νέο ψαλίδι, νέα πίσω ανάρτηση και νέο (μη) πλαίσιο. Όμως η μεταξύ τους διαφορά είναι μικρότερη από ένα δευτερόλεπτο, όπως αποδείχτηκε στην Γερμανία και τις ΗΠΑ.

Ωστόσο ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Ducati εξελίσσουν ένα καινούργιο πλαίσιο από αλουμίνιο.

Ο Hayden δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε τις πληροφορίες αυτές. Όπως είπε:

«Κάτι μας διαφεύγει. Δεν είναι μόνο ένα πράγμα, όπως το πλαίσιο ή ότι πρέπει να βελτιώσουμε τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας στην στροφή. Οι άλλες ομάδες έκαναν μεγάλη πρόοδο, αλλά δεν είμαι σίγουρος πάνω σε τι δουλεύουν στην Ducati. Ξέρω ότι κάτι κάνουν και δουλεύουν σκληρά. Και η σκληρή δουλειά σε ανταμείβει. Όμως, προς το παρόν, δεν παίρνουμε ό,τι μας αξίζει και αυτό είναι κακό.»

Επόμενο άρθρο »

Ο Stoner πονάει ακόμα στον αυχένα

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: H Pirelli προμηθευτής ως το 2015

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα