• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK Silverstone: Ο Checa 1ος στις Κατατακτήριες 1
Ο Ισπανός δυνατός, 9ος ο Biaggi, 14ος ο Melandri
Νέα 29/07/2011 - 20:39

O κρύος καιρός με την θερμοκρασία αέρα στους 19ο βαθμούς και της ασφάλτου στους 23ο είναι συνθήκες που ευνοούν την Ducati και τον Checa! Έτσι ο συνδυασμός εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα μαλακά λάστιχα της Pirelli και σημείωσε 2:05.447, εδραιώνοντας την πρωτιά στις πρώτες Κατατακτήριες με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους. 

Ο νεαρός Γάλλος – επίσης με Ducati – ο Maxime Berger είναι 0.393 πίσω, διαφορά που θεωρείται πολύ μεγάλη για τα superbike. O Carlos Checa δείχνει λοιπόν από το ξεκίνημα ότι δεν έχει αμυντική διάθεση στην υπεράσπιση της διαφοράς του στην βαθμολογία, αλλά πάει επιθετικά και στον 9ο γύρο από τους 13 του Πρωταθλήματος. Mάλιστα από αυτόν τον αγώνα φοράει ένα κράνος με ασπρόμαυρα χρώματα, σε μια προσπάθεια να ταιριάζουν περισσότερο τα χρώματα με την μοτοσυκλέτα του.

 

Στην 3η θέση, πρώτος Βρετανός είναι ο Tom Sykes με την Kawasaki του, μπροστά από τον συμπατριώτη του Leon Camier με την Aprilia και τον Αγγλο-Αμερικανό John Hopkins που επιβεβαίωσε την ταχύτητά του πάνω στην ιδιωτική Suzuki GSX-R 1000. Με ίδια μοτοσυκλέτα, αλλά εργοστασιακή ο Michel Fabrizio ακολουθεί στην 6η θέση, με τον Τσέχο Smrz (Ducati) να τον ακολουθεί μόλις με 6 χιλιοστά του δευτερολέπτου διαφορά.

Ο Ιρλανδός Eugene Laverty είναι η πρώτη Yamaha R1, τη στιγμή που ο ομόσταυλός του Marco Melandri είναι μόλις στην 14η θέση και σίγουρα πρέπει να βετλιωθεί αύριο, αν θέλει να ανανεώσει τις ελπίδες του για τον Τίτλο, από την 3η θέση της βαθμολογίας.

Ο συμπατριώτης του Max Biaggi, που με την Aprilia θέλει να υπερασπιστεί τον περσινό Τίτλο του, είναι στην 9η θέση, με διαφορά 0.567 του δευτερολέπτου από τον Ισπανό.

Τη δεκάδα κλείνει ο Leon Haslam με την εργοστασιακή BMW S1000RR, που ψάχνεται να βγει από τη σκιά, τη στιγμή που η Γερμανική ομάδα ξοδεύει τα περισσότερα χρήματα από όλους σε εξέλιξη! Ο James Toseland που οδηγεί μια δορυφορική BMW στην 12η θέση, δείχνει δυνατός στην επιστροφή του σε αγωνιστική δράση, μετά τον τραυματισμό του και μάλιστα μπροστά από τον ομόσταυλό του στην BMW Italia, τον εντυπωσιακό Ayrton Badovini.

 

Κάντε κλικ στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας, για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Καλοκαιρινό Party Ducati & Barracuda Bar

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK Silverstone: O Hopkins κλέβει την παράσταση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα