• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Burgess: «Πρέπει να έχουμε πολλές εναλλακτικές»
Αναφέρθηκε στην ανάγκη εξέλιξης πολλών νέων λύσεων
Νέα 19/08/2011 - 13:03

Ο Jeremy Burgess, o Αρχιμηχανικός του Valentino Rossi, σε συνέντευξή του στον Βρετανικό Τύπο δήλωσε ότι είναι απαραίτητο οι άνθρωποι της Ducati να εργάζονται πάνω σε διάφορες τεχνικές λύσεις για να υπάρχει η δυνατότητα να επιλέγουν τελικά αυτές που είναι πιο αποδοτικές. Μεταξύ άλλων, ο Αυστραλός κορυφαίος μηχανικός αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να δημιουργηθεί ένα αλουμινένιο πλαίσιο για την Desmosedici επεσήμανε:

«Θα ήταν καλό να υπάρχουν πολλά διαφορετικά προγράμματα εξέλιξης που να δουλεύονται παράλληλα και να κρίνουμε κάθε φορά τι είναι καλό. Είναι εύκολο να λες ότι θα πρέπει να υπάρχουν συμβατικές λύσεις. Όμως όλες οι εταιρείες δεν μιμούνται η μία την άλλη και στον όμιλο της Ducati οι αποφάσεις λαμβάνονται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί για τη συμμετοχή μας στους αγώνες, σίγουρα κάτι πρέπει να αλλάξει και χρειαζόμαστε περισσότερες εκδοχές αυτού που έχουμε (σημ.: μοτοσυκλέτα), ώστε να τα πάμε καλύτερα στην πίστα.

Χρειαζόμαστε περισσότερα στοιχεία και περισσότερες δοκιμές και έπειτα θα δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε. Ιδανικά, σε μια εταιρεία με μεγάλες δυνατότητες θα μπορούσαν να υπάρχουν δύο διαφορετικά προγράμματα εξέλιξης και σε κάποιες άλλες τρία ή τέσσερα, ανάλογα με το ανθρώπινο δυναμικό. Από αυτό εξαρτάται τι μπορείς να κάνεις και πόσο διαφορετικά μπορείς να το κάνεις.»

Επόμενο άρθρο »

Hayden: «Δεν ξέρω πότε θα έχω το νέο εμπρός μέρος»

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ιταλία αποχαιρετά σήμερα τον Castiglioni

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα