• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H «Aspar» θα πάει στο Motegi
Το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Jorge Martinez
Νέα 22/08/2011 - 10:02

Ο Jorge «Aspar» Martinez με δήλωση του επιβεβαίωσε ότι σύσσωμη η ομάδα του θα πάει στην Ιαπωνία για το Grand Prix. Θυμίζουμε ότι συμμετέχει και στις τρεις κατηγορίες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο «Αspar» έλαβε αυτή την απόφαση βασιζόμενος και στο γεγονός ότι ο Nicolas Terol ο οποίος προηγείται στη βαθμολογία των 125cc και η απουσία του από τον συγκεκριμένο αγώνα θα διευκόλυνε τους ανταγωνιστές του. Ο «Aspar» δήλωσε σχετικά:

«Μερικές φορές μιλάμε πολύ χωρίς να έχουμε τη σωστή πληροφόρηση. Η πίστα απέχει 120 km από το πυρηνικό εργοστάσιο και αν ήταν επικίνδυνο δεν θα παρέμεναν οι άνθρωποι στην περιοχή. Πριν από ένα μήνα έγινε αγώνας του Ιαπωνικού Πρωταθλήματος στο Motegi. Άνθρωποι και εταιρείες πηγαίνουν καθημερινά στην Ιαπωνία για να κάνουν τις δουλειές τους. Αν ήταν επικίνδυνο, και δεν αναφέρομαι μόνο στους αγώνες, δεν θα το έκαναν. Πολλές πολυεθνικές επιχειρήσεις θα είχαν ελαττώσει τις δραστηριότητές τους εκεί. Αυτό που θα κάνουμε είναι να μειώσουμε τον χρόνο παραμονής μας εκεί. Αντί για έξι ή επτά ημέρες θα μείνουμε πέντε.

 

Δεν νομίζω ότι η Dorna, η Honda αλλά και οι εταιρείες που σχετίζονται με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα έστελναν τους ανθρώπους τους σε ένα επικίνδυνο περιβάλλον αν υπήρχε πρόβλημα. Από τη στιγμή που μας διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος πρέπει να τιμήσουμε τις υποχρεώσεις μας. Έχουμε συμβόλαιο με την Dorna που μας αναγκάζει να παραβρεθούμε αν γίνει ο αγώνας. Αν πάνε οι άνθρωποί μου, θα ηγηθώ της αποστολής. Πάντως συναντηθήκαμε με ειδικούς και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις και τις αμφιβολίες που είχαμε.»

Επόμενο άρθρο »

Video: H Ducati Diavel Carbon σε βιντεοκλίπ

« Προηγούμενο άρθρο

Sexy Bikers: H Elaine και η Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα