• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Διαπραγματεύσεις για τους Dovizioso, Simoncelli
Με σκοπό να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους για το 2012
Νέα 23/08/2011 - 11:35

Στο περιθώριο του Grand Prix της Ινδιανάπολις αναμένεται να αναζωπυρωθούν οι διαπραγματεύσεις για τους αναβάτες που δεν έχουν υπογράψει συμβόλαιο με μια ομάδα για την επόμενη χρονιά. Μεταξύ αυτών είναι και οι Andrea Dovizioso και Marco Simoncelli οι οποίοι παρά τις συζητήσεις τους με τον Shuhei Nakamoto, Αντιπρόεδρο του HRC, στο Brno, δεν έχουν εξασφαλίσει το μέλλον τους.

 

Τo μόνο σίγουρο είναι ότι ο Simοncelli επιθυμεί να παραμένει στην ομάδα της Gresini Honda αλλά και η ομάδα θέλει να τον έχει στις τάξεις της. Αν τελικά δεν υπογραφεί η συμφωνία, ο Simoncelli θα μπορούσε να λάβει μέρος την επόμενη χρονιά ως οδηγός στην ομάδα CRT της Αprilia.

Ωστόσο, αυτό το ενδεχόμενο δεν αρέσει και πολύ στους ανθρώπους της Honda επειδή δεν θέλουν να έχουν κοντά τους τεχνικούς της Ιταλικής εταιρείας και να βλέπουν τα μυστικά της καινούργιας μοτοσυκλέτας τους.  

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ιταλικού Τύπου, ο Nakamoto ζήτησε από τον Gresini να αναλάβει την διοίκηση της ομάδας ο Ramon Aurin, ο οποίος εργάζεται για το HRC, αντί του Aligi Deganello. Αυτή η επιθυμία εκτιμάται ως μια κίνηση του Nakamoto να προστατεύσει τους εργαζόμενους σε αυτό (HRC).

Ο Livio Suppo δήλωσε σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με τους Dovizioso και Simoncelli:

«Στην Honda κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των Marco και Andrea, παρά τα οικονομικά προβλήματα που ως γνωστόν αντιμετωπίζουμε. Προς το παρόν, τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί έπειτα από τις συζητήσεις στο Brno και θα συζητήσουμε και στην Ινδιανάπολη και ξέρουμε πόσο δεμένος είναι ο Marco με την ομάδα του.»

 

Σε ό,τι αφορά τον Dovizioso, αν δεν ανανεωθεί το συμβόλαιό του με την Honda θα γίνει προσπάθεια να πάει στην δορυφορική LRC Honda, όμως αυτή αντιμετωπίζει μεγαλύτερο οικονομικό πρόβλημα από την Gresini.

Επόμενο άρθρο »

Με υψηλό φρόνημα ο Simoncelli

« Προηγούμενο άρθρο

Λιγότερα θανατηφόρα στους δρόμους μας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα