• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θετικό κλίμα στην Honda
Για τον αγώνα στην Ινδιανάπολη
Νέα 23/08/2011 - 16:03

Στην Honda, θέλουν να συνεχίσουν την ως τώρα καλή πορεία και στην Ινδιανάπολη και να εδραιώσουν τη θέση τους για το Πρωτάθλημα. Οι Casey Stoner, Andrea Dovizioso και Dani Pedrosa (φωτογραφία) θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Ας δούμε τι δήλωσαν. 

 

Casey Stoner:

«Στο παρελθόν, η πίστα της Ινδιανάπολις είχε πολλές ανωμαλίες και ήταν λίγο επικίνδυνη, συνεπώς ανυπομονώ να οδηγήσω στην καινούργια άσφαλτο. Επίσης, θα είναι ωραίο να οδηγήσω την Honda εκεί επειδή με την Ducati χρειαζόταν πολλή δουλειά για να βρω το σωστό στήσιμο. Έχω οδηγήσει στην συγκεκριμένη πίστα το 2008 και το 2010. Πέρσι ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί μέχρι που έχασα το εμπρός μέρος της μοτοσυκλέτας στον αγώνα. Θέλω να δοκιμάσω το στήσιμο της Honda στην νέα επιφάνεια της πίστας.»

 

Andrea Dovizioso:

«Πάμε στην Ινδιανάπολη έπειτα από ένα βάθρο στο Brno και με την ελπίδα να επαναληφθεί η επιτυχία. Η πίστα είναι τυπικά Αμερικανική, με μεγάλους χώρους και κερκίδες, και πολύ ενδιαφέρουσα. Φέτος έχει στρωθεί καινούργια άσφαλτος σε ορισμένα σημεία της και θα είναι πιο εύκολο να οδηγείς σε αυτή, καθώς στο παρελθόν είχε ανωμαλίες και τμήματα με διαφορετική πρόσφυση. Πέρσι ήμασταν ταχείς στις δοκιμές και τις κατατακτήριες αλλά δυσκολευτήκαμε στον αγώνα, όπου τερμάτισα 5ος. Είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί φέτος.»  

 

Dani Pedrosa:

«Θέλω πολύ να τρέξω στην Ινδιανάπολη. Πέρσι είχαμε έναν καλό αγώνα και ελπίζω να το επαναλάβω και φέτος. Η άσφαλτος έχει αλλάξει και θα πρέπει να μάθουμε την καινούργια επιφάνεια, πώς συμπεριφέρονται τα λάστιχα σε αυτή και να βρούμε το κατάλληλο στήσιμο. Η φυσική μου κατάσταση βελτιώνεται σταδιακά και ελπίζω να είμαι εντάξει για τον αγώνα. Στην Τσεχία ήμουν απογοητευτικός στον αγώνα, έπειτα από μια καλή επίδοση στις δοκιμές. Όμως σκέφτομαι θετικά και κοιτάζω μπροστά.»

Επόμενο άρθρο »

Ο Nakamoto μιλά για τα καύσιμα

« Προηγούμενο άρθρο

Με υψηλό φρόνημα ο Simoncelli

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα