• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Yamaha θα πάει στο Motegi
Είτε με τους οδηγούς της, είτε με αντικαταστάτες
Νέα 24/08/2011 - 14:22

Οι άνθρωποι της Yamaha έλυσαν τη σιωπή τους και επιβεβαίωσαν με τον πιο επίσημο τρόπο τη συμμετοχή της ομάδας στο Ιαπωνικό Grand Prix.

Με δηλώσεις του ο Lin Jarvis, το αφεντικό της ομάδας, ξεκαθάρισε ότι θα λάβουν μέρος στον αγώνα, ανεξάρτητα εάν αυτό συμβεί με τους επίσημους οδηγούς ή με αντικαταστάτες αυτών. Ο Jarvis τόνισε σχετικά:

«Έπειτα από την δημοσίευση που πορίσματος της επιτροπής και την επιβεβαίωση από την FIM και την Dorna ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά, η θέση της Yamaha είναι ότι θα συμμετέχει σε αυτόν. Αναμένουμε και τους δύο αναβάτες μας να είναι εκεί, όπως περιμένουμε να κάνουν το ίδιο και οι οδηγοί της Tech3, όπως ανακοινώθηκε στο Brno.»

 

Ο Jarvis είπε επίσης ότι δεν έχουν συζητηθεί οι ποινές που ενδεχομένως να επιβληθούν στους Lorenzo και Spies σε περίπτωση που αποφασίσουν αν μην πάνε στην Ιαπωνία και διευκρίνισε:

«Δεν συζητήσαμε αυτό το ενδεχόμενο επειδή πραγματικά πιστεύουμε ότι θα παραβρεθούν. Βεβαίως κάθε οδηγός έχει την υποχρέωση να παραβρίσκεται σε κάθε αγώνα, εκτός από την περίπτωση που δεν μπορεί εξαιτίας τραυματισμού ή αρρώστιας. Ωστόσο, αν δεν συντρέχει κάποιος από αυτούς τους λόγους δεν βλέπω γιατί να μην συμμετέχει στο Grand Prix.

Αν τελικά κάποιος από αυτούς δεν έρθει στην Ιαπωνία, θα αντικατασταθεί από άλλον οδηγό. Στόχος μας είναι να είμαστε στο Motegi με δύο αναβάτες.»

Επόμενο άρθρο »

Stoner vs Doohan: Συγκριτικά στοιχεία

« Προηγούμενο άρθρο

Έτοιμοι δηλώνουν στην Bridgestone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα