• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: «Θα δούμε την αληθινή Ducati στην Βαλένθια»
Αποκάλυψε πότε θα είναι έτοιμη για δοκιμές
Νέα 26/08/2011 - 13:23

Ο Valentino Rossi, σε δηλώσεις του, αποκάλυψε ότι η μοτοσυκλέτα της Ducati για το 2012 θα παρουσιαστεί στην Βαλένθια. Ο Ιταλός αναβάτης τόνισε χαρακτηριστικά: 

«Στην Βαλένθια θα είναι μια κρίσιμη στιγμή για εμάς καθώς θα παρουσιαστεί η μοτοσυκλέτα για το 2012 στο τεστ που θα γίνει μετά τον αγώνα. Επιλέξαμε την Βαλένθια αντί του Misano επειδή σε αυτό θα μπορούμε να οδηγήσουμε μόνο την εκδοχή που δοκιμάσαμε στο Mugello.  

Θέλω πολύ να δω την μοτοσυκλέτα του 2012. Οι άλλες ομάδες έχουν εξελίξει ήδη τις δικές τους των 1000cc, αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο. 

Ήταν έκπληξη ότι η Yamaha για την επόμενη χρονιά ήταν τόσο γρήγορη από την αρχή. Όμως αυτό συνέβη επειδή αυτή των 800cc, στην οποία βασίζεται, είναι καλή. Έτσι και αυτή των 1000cc θα λειτουργεί καλά.»

 

Αναφορικά με τις δοκιμές στην Ινδιανάπολη, ο Rossi εξήγησε:

«Θα ξεκινήσουμε με το ίδιο στήσιμο στην μοτοσυκλέτα με αυτό που είχαμε στις δοκιμές της Τσεχίας. Σε αυτές επικεντρωθήκαμε στο να βρούμε το όριο σε ορισμένους τομείς και δουλέψαμε και για τον επόμενο χρόνο. Όταν ρυθμίσαμε καλύτερα την μοτοσυκλέτα, χάσαμε μερική από την πρόσφυση στο πίσω ελαστικό. Έτσι θα προσπαθήσουμε να βρούμε έναν τρόπο να τα συνδυάσουμε.»

 

Όταν ρωτήθηκε για το τι περιμένει να συμβεί το Σαββατοκύριακο, τόνισε:

«Θα είναι ωραίο να συναγωνιστούμε με όλους αυτούς που είναι εμπρός μας. Δεν μου αρέσει πολύ αυτή η πίστα. Εντάξει, στρώθηκε νέα άσφαλτος στο μεγαλύτερο μέρος της και αυτό έλυσε κάποια προβλήματα, όμως η χάραξή της δεν είναι καλή. Υπάρχουν καλύτερες πίστες από αυτή.»

 

Τέλος, για το θέμα του Ιαπωνικού Grand Prix και την πρόσφατη ανακοίνωση της Yamaha ότι θα παραβρεθεί στον συγκεκριμένο αγώνα, o Ιταλός πολυπρωταθλητής τόνισε: 

«Αυτοί είναι Yamaha και εμείς Ducati. Απομένει η Honda. Eκτός από το συγκεκριμένο ενδιαφέρον ορισμένων ανθρώπων, η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν θέλει να πάει εκεί. Ποια είναι η άποψή μου; Μπορώ μόνο να επιβεβαιώσω αυτό που είπα στο Brno: “Φοβάμαι να πάω, τα μέλη της ομάδας μου φοβούνται, οι φίλοι μου φοβούνται, κ.λπ.”. Ωστόσο ακόμα δεν έχω πάρει την απόφασή μου.

Κάποιοι οδηγοί πιέζονται πολύ και αυτό δεν ελέγχεται εύκολα. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι. Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική, διαφορετικά θα βρεθούμε σε μια διελκυστίνδα. Αν οι οδηγοί παραμείνουμε ενωμένοι, μπορούμε να επηρεάσουμε καταστάσεις.»

Επόμενο άρθρο »

Ο… αγώνας των αναβατών

« Προηγούμενο άρθρο

H Myers οδήγησε την Suzuki GSV-R

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα