• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο… αγώνας των αναβατών
Παρακολούθησαν μαθήματα Αμερικανικού ποδοσφαίρου
Νέα 26/08/2011 - 14:31

Λίγες ώρες πριν μπουν στην πίστα, ορισμένοι από τους αναβάτες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος είχαν την ευκαιρία να παραβρεθούν στο στάδιο «Lucas Oil» της Ινδιανάπολις όπου έμαθαν κάποια από τα μυστικά του Αμερικανικού ποδοσφαίρου.  

 

Συγκεκριμένα οι Jorge Lorenzo, Andrea Dovizioso, Nicky Hayden, Ben Spies, Colin Edwards καθώς και οι αναβάτες της Moto2 Stefan Bradl και Marc Marquez, όπως και αυτοί των 125cc Nico Terol, Johann Zarco και Danny Kent, βρέθηκαν στο στάδιο με βετεράνους παίχτες της ομάδας «Indianapolis Colts», οι οποίοι τους έδειξαν βασικά στοιχεία του αθλήματος.

Μάλιστα όλοι μαζί έπαιξαν έναν αγώνα στον οποίο οι Hayden και Marquez κατάφεραν να σκοράρουν.

Σε δηλώσεις τους, οι αναβάτες είπαν χαρακτηριστικά:

 

Nicky Hayden:

«Είμαι οπαδός των “Colts”, όταν ήμασταν μικροί με τον αδερφό μου παίζαμε στην ομάδα. Είναι ωραίο να βλέπεις το καινούργιο στάδιο και είναι ωραίο να ξέρεις πώς παίζεται το άθλημα. Προτιμώ να είμαι επιθετικός, είναι πιο ενδιαφέρον.»

 

Jorge Lorenzo:

«Διασκέδασα πολύ. Είναι ένα διαφορετικό άθλημα το οποίο δεν το συνήθισα ποτέ. Δεν ξέρω ούτε τους κανονισμούς! Είναι ωραίο να παίζεις με επαγγελματίες και θα ήθελα να διαρκέσει περισσότερο. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα αλλά οι ικανότητές μου δεν ήταν πολλές.»

 

Colin Edwards:

«Ήμουν σαν ένα παιδάκι σε ζαχαροπλαστείο! Νόμιζα ότι στο στάδιο θα ήταν πιο εύκολα όμως έτρεχα πάνω κάτω σαν κοτόπουλο!»

Επόμενο άρθρο »

Indy 125cc ΕΔ1: Επικεφαλής ο Vazquez

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: «Θα δούμε την αληθινή Ducati στην Βαλένθια»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα