• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Checa προ(σ)καλεί τον Rossi σε αγώνα!
Στην πίστα της Imola
Νέα 01/09/2011 - 22:47

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, ο Carlos Checa «έριξε το γάντι» στον Valentino Rossi. Σε δηλώσεις του στον Ιταλικό Τύπο, ο Ισπανός αναβάτης της Ducati στο WSBK προσκάλεσε τον «Vale» σε ένα αγώνα στην πίστα της Ιmola.  

 

Η αλήθεια είναι ότι ο Checa, με την 1198, αρκετές φορές ήταν ταχύτερος του Rossi, με την GP11.1 σε ίδια πίστα! Ο Ισπανός αναβάτης δήλωσε σχετικά:

«Το γεγονός αυτό προκάλεσε διαμάχες στην Ιταλία και αρχίζει να μου αρέσει. Για να πω την αλήθεια, γίνομαι λίγο Ιταλός. Μου αρέσει που είμαι πιο γρήγορος από αυτόν. Δεν είναι φυσιολογικό να σημειώνουμε τους ίδιους χρόνους με μια μοτοσυκλέτα παραγωγής και με μία πρωτότυπη και αυτό δείχνει ότι ο Rossi αντιμετωπίζει προβλήματα. Είναι ο καλύτερος, Διάβολε!, είναι αλήθεια.

 

Είμαι σίγουρος ότι όταν θα αγωνιστεί με την 1198 θα του αρέσει πραγματικά και ειλικρινά θα ήθελα να ανταγωνιστώ μαζί του. Στις 25 Σεπτεμβρίου θα είμαστε στην Imola και θα ήθελα να τον προσκαλέσω επίσημα. Valentino, έλα έστω για μία φορά.»

 

Ο Checa δήλωσε επίσης ότι δεν προτίθεται να αποσυρθεί την επόμενη χρονιά και ότι πρώτα θα οδηγήσει την καινούργια 1199 και έπειτα θα αποφασίσει αν θα μείνει στην Ducati ή αν θα αποδεχτεί κάποια από τις άλλες προτάσεις που έχει.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: «Πρέπει να αποδεχτούμε τα κακά αποτελέσματα»

« Προηγούμενο άρθρο

Έκθεση Drudi στο Misano: Πως βλέπει το MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα