• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έκθεση Drudi στο Misano: Πως βλέπει το MotoGP
Αξίζει να την δουν οι Έλληνες που θα βρεθούν εκεί!
Νέα 01/09/2011 - 22:45

 

Χθες το βράδυ ξεκίνησε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που έχουν σχέση με τον Αγώνα του Misano, με τον τίτλο “MotoGweek”! 

Στις εκδηλώσεις αυτές περιλαμβάνεται σε περίοπτη θέση από πλευράς σημαντικότητας για το “San Marino - Riviera di Rimini Grand Prix” (όπως λέγεται επίσημα ο Αγώνας), η Έκθεση “Drudi Performance MotoGP Teams' Gallery” που θα βρίσκεται στην οδό Viale Ceccarini στο Riccione, όπου γίνεται το μεγαλύτερο μέρος των εκδηλώσεων, καθώς είναι το κεντρικότερο και δημοφιλέστερο σημείο της μακριάς παραλίας που αρχίζει από το Rimini.

 

Στην Έκθεση αυτή θα υπάρχουν μερικές από τις πιο γνωστές και περίφημες δουλειές του Aldo Drudi, του “καλλιτέχνη” του MotoGP, όπως αποκαλούν τον διάσημο σχεδιαστή που μεταξύ άλλων έχει βοηθήσει πάρα πολύ στη μορφοποίηση του στυλ του Rossi, που έχει πάρει το όνομα: “Valentino Style”.

Ως εκθέματα ήδη βρίσκονται εκεί μοτοσυκλέτες, δερμάτινες φόρμες, κράνη και άλλα αγωνιστικά αντικείμενα, τα οποία ο Drudi έχει δημιουργήσει τα χρόνια που πέρασαν. Να θυμίσουμε ότι ο Drudi μεταξύ άλλων έχει σχεδιάσει τα κράνη, τις στολές και τα σχετικά και του Kevin Schwantz!

 

Η όλη εκδήλωση του Motogweek είναι ένα μοναδικό γεγονός που συνδέεται με τους αγώνες, το οποίο γίνεται με την συνεργασία της FIM, της Dorna Sport, της Επιτροπής Τουρισμού της Δημοκρατίας του, της Περιφέρειας του Rimini και της πίστας Misano World Circuit. Οι εκδηλώσεις και μαζί και η Έκθεση – που θα είναι ανοικτή 24 ώρες το 24ωρο! - θα γίνονται μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου, την ημέρα του Αγώνα δηλαδή.

 

Έτσι εκμεταλλεύονται τους Αγώνες εκεί στις ξένες χώρες που είναι όλοι άσχετοι! ...εμείς στην Ελλάδα δεν θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να συντονίσουμε όλους αυτούς και να βγει κάτι καλό!

Επόμενο άρθρο »

O Checa προ(σ)καλεί τον Rossi σε αγώνα!

« Προηγούμενο άρθρο

Αισιοδοξία επικρατεί στην Tech 3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα