• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: «Πρέπει να αποδεχτούμε τα κακά αποτελέσματα»
Στην Ducati έχουν συνειδητοποιήσει την πραγματικότητα
Νέα 01/09/2011 - 11:57

Το Grand Prix του Misano είναι ο δεύτερος αγώνας που γίνεται στην πατρίδα της Ducati και πολύ σημαντικό για τον Valentino Rossi, ο οποίος μένει κοντά στην πίστα. Ο Ιταλός πολυπρωταθλητής έχει κερδίσει δύο φορές εκεί, το 2008 και το 2009, ενώ πέρσι ήταν τρίτος.

H πίστα του Misano φαίνεται απλή αλλά είναι πολύ τεχνική και σχετικά αργή, με μόνη εξαίρεση την γρήγορη δεξιά στροφή «Curvone». Ας δούμε τι δήλωσαν οι δύο αναβάτες της ομάδας ενόψει του αγώνα:  

 

Valentino Rossi:

«Θα αγωνιστούμε εμπρός στους συμπατριώτες μας, στο Misano, και προφανώς θα ήθελα να τα πάω καλύτερα απ΄ ό,τι στους προηγούμενους αγώνες. Στην Ινδιανάπολη ήταν πολύ δύσκολα θα προτιμούσαμε να φτάναμε στο Misano σε καλύτερη κατάσταση, όμως ξέρουμε ότι η δουλειά που κάνουμε έχει στόχο και το μέλλον.

Προς το παρόν πρέπει να αποδεχτούμε ότι τα αποτελέσματα δεν θα είναι ικανοποιητικά, πρωτίστως για εμάς αλλά και για τους οπαδούς μας. Δουλεύουμε πολύ, τόσο στην πίστα όσο και στην εταιρεία και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε βάσει αυτών που θα μας επιτρέψουν οι συνθήκες.»

 

Nicky Hayden:

«Στην Ινδιανάπολη κάναμε έναν κακό αγώνα και τώρα πρέπει να το ξεπεράσουμε και να προχωρήσουμε. Το Misano είναι μια σκληρή πίστα για εμένα επειδή φαίνεται ότι δεν μπορώ να ξεπεράσω την πρώτη στροφή. Καλό θα ήταν να συμβεί μια αλλαγή επειδή δεν έχουμε τα αποτελέσματα που μας αξίζουν.

Μάθαμε πολλά για την καινούργια μοτοσυκλέτα στην Ινδιανάπολη και θεωρώ ότι ξεκινάμε από ένα καλό επίπεδο. Θα δούμε πώς θα είναι οι καιρικές συνθήκες. Ελπίζω να μην έχει πολλή ζέστη επειδή θα κάνει δύσκολα τα δεδομένα για εμάς. Όπως και να ‘χει, θα κάνουμε το καλύτερο για να βελτιώσουμε την μοτοσυκλέτα.»

Επόμενο άρθρο »

Στην Yamaha θέλουν να είναι ανταγωνιστικοί

« Προηγούμενο άρθρο

O Checa προ(σ)καλεί τον Rossi σε αγώνα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα