• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aπογοήτευση ξανά στην Pramac Racing
Δεν ήταν καλός ο αγώνας στο Μisano
Νέα 06/09/2011 - 14:16

Ο αγώνας στο San Marino δεν πήγε καλά για την ομάδα της Pramac Racing. Ο Loris Capirossi δεν κατάφερε να τερματίσει στο τελευταίο Ιταλικό Grand Prix της καριέρας του, καθώς στο τέλος του έτους σταματά την ενεργό δράση.

Ο βετεράνος αναβάτης αναγκάστηκε να μπει στα πιτς επειδή έσπασε το γρανάζι της αλυσίδας στην Ducati του και όταν ξαναβγήκε στην πίστα η διαφορά από τους υπόλοιπους ήταν τέτοια που αποφάσισε να μην συνεχίσει και αποσύρθηκε.

Ο Randy de Puniet δεν είχε την ίδια αίσθηση της μοτοσυκλέτας όπως στην Ινδιανάπολη και τερμάτισε 14ος. Οι δύο τους δήλωσαν σχετικά:

 

Loris Capirossi:

«Ήταν ακόμα μία άτυχη ημέρα για εμάς. Τα πήγαμε καλά στο ζέσταμα αλλά ο αγώνας ήταν καταστροφή. Είχα πρόβλημα με τον συμπλέκτη στην εκκίνηση και κατόπιν με την αλυσίδα. Μπήκα στα πιτς για να διορθωθεί η κατάσταση αλλά ήταν χωρίς νόημα επειδή η διαφορά με τους υπόλοιπους είχε γίνει πολύ μεγάλη.»

 

Randy de Puniet:

«Είμαι απογοητευμένος. Έπειτα από την Ινδιανάπολη νόμιζα ότι τα δεδομένα θα πήγαιναν καλύτερα αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν αρνητικό σε ό,τι αφορά την αίσθηση της μοτοσυκλέτας. Το εμπρός μέρος δεν λειτουργούσε σωστά και η ζέστη μας επηρέασε. Ήθελα να τερματίσω σε καλύτερη θέση, όπως στην Ινδιανάπολη. Ελπίζω να τα πάω καλύτερα στην Αραγονία.»

Επόμενο άρθρο »

Θετική αποτίμηση για τον Barbera

« Προηγούμενο άρθρο

Simoncelli: «Η 4η θέση μου ισοδυναμεί με βάθρο»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα