• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK Melandri: «Θα μπορούσαμε να σκοτωθούμε»
Άσκησε σκληρή κριτική για τον 2o αγώνα στο Nurburgring
Νέα 06/09/2011 - 11:56

O Marco Melandri δεν έκρυψε την ενόχλησή του επειδή οι οργανωτές του αγώνα στο Nurburgring επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί το δεύτερο σκέλος, ενώ οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες. Αν και ο συγκεκριμένος αγώνας διακόπηκε τελικά, ήταν πολλοί αυτοί που υποστήριξαν ότι δεν έπρεπε να ξεκινήσει καν επειδή ήταν πολύ επικίνδυνο για τους αναβάτες.

 

Σε συνέντευξή του ο Melandri χαρακτήρισε «σκανδαλώδες» το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκε το δεύτερο σκέλος και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ήταν σκανδαλώδες, δεν μπορείς να διακινδυνεύεις τη ζωή των αναβατών με αυτό τον τρόπο στην πίστα. Θα μπορούσαμε να σκοτωθούμε. Μας συμπεριφέρθηκαν σαν να είμαστε ηλίθιοι, ήταν εγκληματικό. Διέκοψαν τον αγώνα όταν συμπληρώθηκε το 75% αυτού. Τότε είχε σταματήσει να βρέχει και η πίστα στέγνωνε και ο κίνδυνος είχε περάσει. Δεν είναι σωστό να αγωνιζόμαστε σε τέτοιες συνθήκες.

Όταν ο Eugene (Laverty) κι εγώ παραπονεθήκαμε –νομίζω ότι το ίδιο έκαναν και άλλοι οδηγοί– θα έπρεπε να σταματήσει και να ξαναξεκινήσει ο αγώνας, δεν θα έβρεχε έντονα όλη την ημέρα. Ήταν χαζό. Δυστυχώς, οι αναβάτες δεν έχουν δύναμη να αποφασίζουν, δεν είναι δίκαιο. Όλοι σήκωσαν το χέρι τους αλλά δεν μέτρησε. Δυστυχώς πολλοί έπεσαν και ελπίζω να μην τραυματίστηκε κάποιος. Ήταν σκανδαλώδες και λάθος.»

Επόμενο άρθρο »

O Stoner μίλησε για την Ινδιανάπολη

« Προηγούμενο άρθρο

Eπιτυχής η δοκιμή της Yamaha των 1,000cc

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα