• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: O Rossi αυτοσαρκάζεται κ.α.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον αγώνα του σπιτιού του!
Νέα 07/09/2011 - 00:58

O Valentino Rossi έχει την ικανότητα και την γενναιότητα να αυτοσαρκάζεται όχι μόνο μέσα από τις δηλώσεις του, αλλά και – κυρίως – μέσα από διάφορα σχέδια που γίνονται αυτοκόλλητα για την μοτοσυκλέτα του ή με ειδικό βάψιμο στο κράνος του. 

Πάνω στην μοτοσυκλέτα του λοιπόν υπάρχει στο μπροστινό φτερό ένα σκίτσο του – που θυμίζει το γνωστό κόμικ Joe bar team – με τον ίδιο να σουζάρει με την Ducati του! (φωτ. 5).

Αντίστοιχα στο κράνος του, πέρα από τις βρισιές (φωτ, 2-4) που όπως δήλωσε αντανακλούν αυτά που σκέπτεται την ώρα που οδηγεί, υπάρχει στο πίσω μέρος και ο διάλογος των δύο νέων του σκυλιών, με την θηλυκιά να λέει ότι πέρασε μια γάτα και τον βαριεστημένο και τεμπέλη αρσενικό να απαντά: “ποια γάτα” (φωτ.1).

 

Πέρα από αυτά η υποστήριξη των οπαδών του ήταν φοβερή και ο καλός του φίλος Marco Materazzi, ο γνωστός ποδοσφαιριστής της Ίντερ και της Εθνικής Ιταλίας, πήγε στην εκκίνηση με μια μπλούζα που έλεγε “Vale Πάντα Πολύ” (φωτ.6).

Επίσης ο φωτογραφικός μας φακός έπιασε την αρραβωνιαστικιά του Μάρβα (φωτ. 7) να πηγαίνει στο εσωτερικό της πίστας για να δει από όσο πιο κοντά γίνεται τον καλό της σε δράση.

Στον τερματισμό όλη η ομάδα βγήκε πάνω στον τοίχο των πιτς (φωτ. 8) για να πανηγυρίσει και το αποκορύφωμα είναι οι χιλιάδες φίλοι του που περίμεναν μία ώρα μετά το τέλος του αγώνα να βγει να τους χαιρετίσει (φωτ. 9) από το χώρο του βάθρου των απονομών.

Ένας μεγάλος οδηγός ακόμη και στην δυσκολότερη χρονιά της καριέρας του, παραμένει σπουδαίος σε ό,τι κάνει!

 

Επόμενο άρθρο »

Pernat: «Ο Lorenzo είναι σαν τον Στρατηγό Κάστερ»

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Συγγνώμη από τον Melandri

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα