• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Burgess: «Χρειαζόμαστε περισσότερη βοήθεια»
Θεωρεί ότι μόνο έτσι θα βελτιωθεί η κατάσταση στην Ducati
Νέα 07/09/2011 - 14:44

Ο Jerry Burgess, ο γνωστός Αρχιμηχανικός του Valentino Rossi, δήλωσε ότι είναι πλέον καιρός να κάνουν δραστικές αλλαγές στην Desmosedici. Ο Αυστραλός είπε ότι ο μόνος τρόπος για να βελτιωθεί η κατάσταση είναι να δοκιμαστούν νέα μηχανικά τμήματα και επισήμανε:

«Χρειαζόμαστε περισσότερη βοήθεια και κάποιες διαφορετικές ιδέες. Όλοι γνωρίζουν ότι οι αναβάτες μας πρέπει να αποκτήσουν καλύτερη αίσθηση (από την μοτοσυκλέτα) και χρειάζεται να τη βελτιώσουμε με την μέθοδο που θα αποφασίσουν. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε στην πίστα και αν δεν βρούμε κάτι που να λειτουργεί πραγματικά, θα παλεύουμε να κάνουμε και το παραμικρό βήμα προόδου. Ο Valentino θα προσπαθεί για το καλύτερο με ό,τι έχει αλλά πάντα θα λέει ότι πρέπει να βελτιωθούμε.  

Πρέπει να κάνουμε μεγαλύτερα βήματα προόδου και αυτό εξαρτάται από την Ducati. Δοκιμάσαμε σχεδόν τα πάντα στην μοτοσυκλέτα και το ίδιο έκαναν και οι άλλοι οδηγοί που τρέχουν με Ducati. Θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε και τις ρυθμίσεις που είχε επιλέξει ο Casey (Stoner) όμως θα φτάναμε σε ένα σημείο που δεν θα ήμασταν σε θέση να κάνουμε κάτι άλλο» κατέληξε ο Burgess.

Επόμενο άρθρο »

Preziosi: «Ο Rossi είναι σαν λιοντάρι σε κλουβί»

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: «Αδύνατη η νίκη στην Αραγονία»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα