• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Ανησυχεί για το μέλλον ο Fabrizio
Ξεκαθάρισε τι εννοούσε σε δηλώσεις του
Νέα 08/09/2011 - 13:57

O Michel Fabrizio, o αναβάτης της Suzuki Team Alstare, έστειλε μια επιστολή στους Francesco και Patricia Batta, ιδιοκτήτες της ομάδας, στην οποία αναφέρει την ανησυχία του για το μέλλον αυτής.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός οδηγός αναφέρει τα εξής:

«Κάποιοι από τους προσωπικούς χορηγούς μου καθυστερούν τις πληρωμές τους και προφανώς η ομάδα δεν έχει σχέση με αυτό. Μου προτάθηκε να ανανεώσω το συμβόλαιό μου (με την ομάδα) επειδή πρέπει να αποδεχτούμε την πραγματικότητα της παρούσας κατάστασης η οποία, όμως δεν σου επιτρέπει να χαλαρώσεις όταν αγωνίζεσαι.

 

Νομίζω ότι κάποιες δηλώσεις μου παρερμηνεύτηκαν από τον Τύπο και χάθηκε το πραγματικό νόημά τους. Καταλαβαίνω ότι όταν ένας οδηγός μιλά ανοιχτά, εύκολα μπορεί να παρεξηγηθούν αυτά που λέει, όμως δεν έχω πρόβλημα με την ομάδα. Αυτό που με προβληματίζει είναι η αβεβαιότητα για το μέλλον.

 

Εκτός από τα γενικά προβλήματα που αντιμετωπίζω, υπάρχει μια καθυστέρηση απάντησης από την Suzuki και αυτό κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα. Η μοτοσυκλέτα είναι ανταγωνιστική, όμως οι άλλες ομάδες έχουν κάνει μεγάλα βήματα προόδου. Αν οι Ιάπωνες απαντήσουν στους Batta, θα μπορούμε να έχουμε μια ιδέα τι να περιμένουμε για το 2012.

Όμως όσο δεν γίνεται αυτό όλα τα άλλα προβλήματά μας θα είναι πιο περίπλοκα εξαιτίας της έντασης που προκαλείται από το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί του χρόνου.»

 

Από την μεριά του ο Francesco Batta επεσήμανε:

«Χρηματοδοτώ την ομάδα μου για αρκετό καιρό τώρα και κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν έχω σεβαστεί τις δεσμεύσεις μου. Επειδή δεν ξέρω εάν θα έχω την υποστήριξη της Suzuki την επόμενη χρονιά, προειδοποίησα σχετικά τα μέλη της ομάδας –όπως έκανε και η Yamaha– επειδή είναι εργαζόμενοι. Γιατί να έχω πρόβλημα; Είμαι ένας νομιμόφρων επιχειρηματίας, αν δεν πάμε στην Πορτογαλία είναι επειδή δεν θέλω να χάσω χρήματα. Δεν δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά εκεί και δεν έχω χορηγούς. Πάντως όλη η ομάδα θα είναι παρούσα ως το Magny Cours.»

 

Nα σημειώσουμε ότι ο Fabrizio έχει κάνει επαφές τόσο με την ομάδα Pata όσο και με την BMW Italia.

Επόμενο άρθρο »

O Rossi δεν αποδέχτηκε την πρό(σ)κληση του Checa

« Προηγούμενο άρθρο

O Rainey στα γραφεία της Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα