• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi δεν αποδέχτηκε την πρό(σ)κληση του Checa
Για κοινή συμμετοχή τους σε αγώνα στην Imola
Νέα 08/09/2011 - 14:50

Πριν από λίγες ημέρες γράψαμε ότι ο Carlos Checa, μεταξύ σοβαρού και αστείου, είχε απευθύνει πρόσκληση-πρόκληση στον Valentino Rossi να αγωνιστούν με Ducati 1198 στην πίστα της Imola, για να δουν ποιος είναι πιο γρήγορος.  

 

Όμως ο εννιά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής εμφανίστηκε απρόθυμος να την αποδεχτεί, τουλάχιστον προς το παρόν, και δήλωσε σχετικά:  

«Είναι καλή ιδέα και μου αρέσει αλλά είναι δύσκολο εξαιτίας των υποχρεώσεών μου στο Πρωτάθλημα. Στο παρελθόν ήμουν κοντά στο να μετέχω (ως έκτακτος οδηγός) σε έναν αγώνα του WSBK, ιδίως το 2009. Ήταν ένας αγώνας στο Qatar αλλά από την Yamaha μου είπαν ότι είχαν μια καινούργια R1, ότι δεν είχαν τα χρήματα και δεν ήταν σίγουροι.

Θέλω να το κάνω αλλά να είναι εκτός αγωνιστικής σεζόν. Κατά τη διάρκεια αυτής είναι υπερβολικό και φαίνεται ότι ο Carlos Checa με την Ducati είναι γρήγορος. Δεν το αποκλείω στο μέλλον επειδή μπορούμε να έχουμε περισσότερη ευχαρίστηση (σε έναν τέτοιο αγώνα)».

Επόμενο άρθρο »

Ducati GP12.1: Η πρώτη φωτογραφία

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Ανησυχεί για το μέλλον ο Fabrizio

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ