• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ελπίζουν σε ένα καλό αποτέλεσμα στην Yamaha
Στον αγώνα της Αραγονίας
Νέα 13/09/2011 - 10:04

Στην ομάδα της Yamaha επικρατεί αισιοδοξία έπειτα από το αποτέλεσμα στο Misano, όπου κέρδισε ο Jorge Lorenzo. Ο Ισπανός αναβάτης φαίνεται να έχει υψηλό ηθικό και θέλει να προσπαθήσει να μειώσει περισσότερο τη διαφορά του από τον Stoner. Πέρσι ο Lorenzo είχε τερματίσει τέταρτος στην Αραγονία, έπειτα από μια έντονη μονομαχία που είχε με τον Nicky Hayden. 

Ο Ben Spies είχε τερματίσει πέμπτος έπειτα από μια ενδιαφέρουσα μάχη με τον Andrea Dovizioso. Οι δύο οδηγοί της Yamaha δήλωσαν σχετικά:

 

Jorge Lorenzo:

«Είμαι χαρούμενος που θα οδηγήσω πάλι στην πατρίδα μου και για δεύτερη φορά στην Αραγονία. Ανυπομονώ να δω τους φίλους μου εκεί και ειδικά τα μέλη του fan club μου. Πέρσι δεν μπόρεσα να ανέβω στο βάθρο και ήταν κρίμα. Το ήθελα πολύ επειδή αγωνιζόμουν στην Ισπανία, επειδή ήταν πολύ ωραία αλλά και επειδή φορούσα ένα κράνος αφιερωμένο στην μνήμη του Shoya.

Πριν από δύο εβδομάδες είχα έναν καλό αγώνα στο Misano και τώρα έχω αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να ανέβουμε και πάλι στο βάθρο και να μειώσουμε την διαφορά από τον Casey (Stoner).»

 

Ben Spies:

«Είναι πολύ καλό ότι επιστρέφω σε μια πίστα που την ξέρω και στην οποία έχω εμπειρία. Πέρσι έκανα έναν από τους πιο καλούς αγώνες μου και ήταν πολύ ωραία η μονομαχία μας με τον Dovizioso για την πέμπτη θέση. Δεν απείχα πολύ από τον τρίτο μέχρι που έκανα ένα μικρό λάθος. Ξεκουράστηκα στο σπίτι μου στο Como, έπειτα από την Ινδιανάπολη και το Misano και ανυπομονώ να δω τι μπορούμε να κάνουμε.»

Επόμενο άρθρο »

O Elias θα οδηγήσει την BMW S1000RR

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Hopkins θέλει να ξαναλάβει μέρος φέτος στο MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα