• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Elias μιλά για την BMW S1000RR
Με την οποία έκανε δοκιμές
Νέα 16/09/2011 - 12:00

Αν και ο Toni Elias δεν γνωρίζει ακόμα τι θα πράξει την επόμενη χρονιά, έκανε δοκιμές στην πίστα του Misano με την S1000RR του WSBK, προσκεκλημένος της BMW Μotorrad Italia. Ο Ισπανός αναβάτης ήταν κατά περίπου δύο δευτερόλεπτα πιο αργός από τον Marco Melandri, ο οποίος ήταν ταχύτερος όλων, και έπειτα από τις δοκιμές έκανε δηλώσεις για την εμπειρία που είχε.

Συγκεκριμένα ο Elias είπε:

«Το ρεζερβουάρ είναι μεγάλο και δεν έφτανα καλά το τιμόνι και τους μοχλούς και δεν μπορούσα να ασκήσω σωστά την απαιτούμενη δύναμη και να χειριστώ την μοτοσυκλέτα όπως έπρεπε. Το πρώτο πράγμα που χρειάζομαι είναι ένα μικρότερο τεπόζιτο και μια καλύτερη θέση οδήγησης.

Δεν είμαι συνηθισμένος να οδηγώ αγωνιστικές μοτοσυκλέτες που βασίζονται σε αντίστοιχες παραγωγής. Κουνιούνται πολύ όταν ανοίγεις το γκάζι. Προσπάθησα να κάνω πιο σφιχτή την ανάρτηση αλλά η BMW έγινε πιο δύσκολη στην οδήγησή της.

Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστώ σε αυτή. Ο κινητήρας της είναι δυνατός αλλά η ισχύς αποδίδεται ξαφνικά και δεν είναι εύκολο να τη διαχειριστείς. Τα superbike είναι πιο δυνατά απ’ ό,τι φανταζόμουν» κατέληξε ο Elias.

 

Πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ιταλικού Τύπου, οι άνθρωποι της BMW Italia δεν ενδιαφέρονται πλέον να προσφέρουν μια θέση στον Ισπανό αναβάτη της LCR Honda.

Επόμενο άρθρο »

Άρχισαν τα όργανα για Vale & Dani

« Προηγούμενο άρθρο

Τίμησαν τον Tomizawa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα