• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: «Ο Rossi παραδόθηκε, ευχαριστίες στον Stoner»
Aναφέρθηκε στο Grand Prix της Αραγονίας
Νέα 21/09/2011 - 10:30

Η νίκη του Casey Stoner στην Αραγονία ήταν η 31η στην κατηγορία ΜοtoGP και του επέτρεψε να δημιουργήσει μια διαφορά 44 βαθμών από τον Jorge Lorenzo. Ο Stoner πλησίασε ακόμα περισσότερο στον στόχο του που δεν είναι άλλος από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. 

Ο Carlo Pernat, ο Μάνατζερ των Capirossi (μαζί στην φωτογραφία) και Simoncelli, σχολίασε με τον δικό του τρόπο τα τεκταινόμενα στην Αραγονία δηλώνοντας:

 

«Στην Αραγονία, είδαμε ξεκάθαρα την τεχνική υπεροχή της Honda, γι’ αυτό και το Πρωτάθλημα έχει κριθεί. Ωστόσο πρέπει να λάβουμε υπόψη και την συμβολή του Stoner καθώς αν δεν υπήρχε αυτός τον Τίτλο θα τον έπαιρνε και φέτος ο Lorenzo, αν κρίνουμε από τη διαφορά που αυτός έχει από τον Pedrosa.

 

Aκόμα μιλάμε για τη σύγκρουση που είχε με τον Simoncelli, ωστόσο απέδειξε (ο Ισπανός) την αδυναμία του Dani να φέρει τον Τίτλο στην Honda. Συνεπώς, ήταν έξυπνο από μέρους της Honda που υπέγραψαν συμβόλαιο με τον Casey.  

 

Στον αντίποδα έχουμε την κατάσταση του Rossi. Ο ίδιος δήλωσε ότι καμία από τις αλλαγές στην μοτοσυκλέτα δεν έκανε την διαφορά. Συνεπώς είτε θα φτιάξουν μια μοτοσυκλέτα όπως τη θέλουν στην Ducati και ο Valentino θα μάθει να την οδηγεί είτε θα κάνουν το αντίστροφο. Ο Rossi λέει: “Φτιάξτε τη μοτοσυκλέτα όπως θέλω εγώ”. Ως τώρα έχουν κάνει μικρές βελτιώσεις.

Στους Ιάπωνες οδηγείς μοτοσυκλέτα, στην Ducati οδηγείς κινητήρα.

 

Για να προκαλέσω θα πω το εξής: Ο Stoner έκανε κακό στην Ducati. Το Πρωτάθλημα του 2007 τους οδήγησε στο δρόμο που είναι σήμερα, έχοντας μια μοτοσυκλέτα που δεν μπορεί να οδηγήσει κανείς και η οποία έχει καταστρέψει πολλούς οδηγούς. Γι’ αυτό λέω ότι ο Stoner έκανε κακό σε αυτή. Μπορείτε να το δείτε και στα πρόσφατα αποτελέσματα» κατέληξε ο Pernat.

Επόμενο άρθρο »

Stoner: «Θέλω τον Τίτλο στο Philip Island»

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi αύριο Πέμπτη στην Jerez με την GP12.1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα