• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Simoncelli οδήγησε το Fiesta WRC
Υπό τις συμβουλές του Mikko Hirvonen
Νέα 21/09/2011 - 11:13

Ο Marco Simoncelli δεν έχει πάθος μόνο για τους δύο αλλά και για τους τέσσερις τροχούς. Ο Ιταλός αναβάτης της Gresini Honda είχε την ευκαιρία να οδηγήσει στην Αγγλία το Ford Fiesta WRC με το οποίο ο Mikko Hirvonen συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι.

Ο Simoncelli προσαρμόστηκε γρήγορα στα δεδομένα του αυτοκινήτου και η Ford του προσέφερε μια θέση να συμμετέχει στο ράλι της Monza όπου θα μπορούσε να προκαλέσει τον φίλο του Valentino Rossi σε έναν διαφορετικό αγώνα. Όμως ο Simoncelli έχει ειλημμένες υποχρεώσεις εκείνη την περίοδο και έτσι δεν μπορεί να λάβει μέρος.

 

Ο «Super Sic» δήλωσε έπειτα από την εμπειρία που είχε:

«Είχε πολύ πλάκα και ήταν μια χρήσιμη εμπειρία. Η οδήγηση ενός αυτοκινήτου είναι πολύ διαφορετική από αυτή μιας μοτοσυκλέτας. Όσο διασκεδαστική κι αν είναι η πλαγιολίσθηση, κοστίζει σε χρόνο. Ο Hirvonen καθόταν πλάι μου, στη θέση του συνοδηγού, και αυτό με άγχωνε για να μην κάνω κάποιο λάθος. Όμως στο τέλος όλα πήγαν καλά. Όταν οδήγησε αυτός είχα την ευκαιρία να του ζητήσω συμβουλές. Ειλικρινά, μου άρεσε ο τρόπος οδήγησής του και προσπάθησα να αντιγράψω κάποιες από τις τεχνικές του.»

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ ΣΟΑΜ: Φωτογραφικό αφιέρωμα Formula Extreme

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: «Θέλω τον Τίτλο στο Philip Island»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα