• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brivio: «Ο Rossi δεν είναι ρομπότ»
Το «δεξί χέρι» του Valentino μιλά για τον «Γιατρό»
Νέα 22/09/2011 - 15:57

Πολλοί είναι αυτοί που ασκούν κριτική στον Valentino Rossi για την επίδοση του φέτος. Το 2011 αποδεικνύεται η χειρότερη χρονιά στην καριέρα του Ιταλού οδηγού της Ducati και ο Davide Brivio, ο Team Manager του «Vale» στα χρόνια της Yamaha και στενός συνεργάτης του τώρα, ανέλαβε να εξηγήσει κάποια πράγματα. Όπως είπε:

 

«Η Ducati και ο Valentino σκέφτονται το μέλλον, δεν κυνηγούν την απόδοση από αγώνα σε αγώνα. Αντικειμενικός τους στόχος είναι να εξελίσσουν την μοτοσυκλέτα και να συλλέγουν στοιχεία για το 2012. Σκοπός τους δεν είναι να τερματίσουν στην πέμπτη θέση αντί στην έκτη, για παράδειγμα, καθώς αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό τώρα. Πρέπει να κοιτάζουν τους χρόνους σε κάθε γύρο και να αναλύουν τα προβλήματα που έχουν και να δημιουργήσουν μία βάση για το μέλλον.

 

Για 15 χρόνια ο Valentino πήγαινε στην πίστα την Πέμπτη γνωρίζοντας ότι μπορεί να κερδίσει στον αγώνα. Πλέον δεν είναι έτσι. Προσαρμόζεται στην νέα κατάσταση και πρέπει να βρει τον εαυτό σε αυτή. Αν είσαι ένας αναβάτης που δεν έχει κερδίσει ποτέ ή κερδίζει σπάνια, μπορείς να προσαρμοστείς ευκολότερα. 

 

Όμως ακόμα και στις πιο δύσκολες περιόδους, ο Rossi έχει κερδίσει αγώνες. Θέλει να καταβάλει την μεγαλύτερη προσπάθεια που μπορεί και δίνει ό,τι καλύτερο έχει, όμως δεν είναι ρομπότ. Είμαι άνθρωπος και κάποιες φορές κουράζεται. Πρέπει να θυμόμαστε ότι στο παρελθόν έχει δουλέψει περισσότερο. Ο Rossi καταβάλλει μεγάλη διανοητική προσπάθεια για να αντέξει σε αυτή την κατάσταση και κανείς αναβάτης δεν θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση του.»

Επόμενο άρθρο »

Μοto2: Εγχειρίστηκε ξανά στο πόδι ο Simon

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ ΣΟΑΜ: Φωτογραφικό αφιέρωμα Formula Extreme

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα