• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στην Αυστραλία η επιστροφή του Capirossi
Πρέπει να ακολουθήσει θεραπεία για τον ώμο του
Νέα 22/09/2011 - 16:22

Η πτώση του Loris Capirossi στην Αραγονία, έπειτα από τη σύγκρουσή του με τον Toni Elias, και ο τραυματισμός του ξανά στην δεξιά κλείδα του (την οποία είχε σπάσει στο Assen) είχε ως αποτέλεσμα να αποφασίσει να μην μετέχει στο Grand Prix της Ιαπωνίας αλλά να απέχει από αυτό για να έχει τον χρόνο να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει στους αγώνες στην Αυστραλία.

Ο Ιταλός αναβάτης της Pramac Racing δήλωσε σχετικά:

«Ως την τελευταία στιγμή ήλπιζα να αγωνιστώ στην Ιαπωνία, σε μια πίστα που μου αρέσει και διασκεδάζω πολύ. Όμως οι γιατροί ήταν ξεκάθαροι. Έπειτα από το πρώτο ιατρικό συμβούλιο στο Μονακό, όπου μου συνέστησαν να απέχω άμεσα για τρεις μήνες, σκέφτηκα να τελειώσω εκεί την καριέρα μου. Πήγα στον δρ Costa, στην Imola, για να με δει, όμως κι αυτός με συμβούλεψε να μην λάβω μέρος στην Ιαπωνία. Ο ώμος μου πονάει και θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο εβδομάδες ακινησίας και μία εβδομάδα αποκατάστασης. Λυπάμαι αλλά νομίζω ότι είναι η καλύτερη επιλογή για να τελειώσω την σεζόν και την καριέρα μου στην Αυστραλία, την Μαλαισία και τη Βαλένθια.»

 

Ο δρ Claudio Costa εξήγησε:

«Είδα την πτώση του Loris η οποία ήταν θεαματική αλλά και πολύ επικίνδυνη. Χτύπησε στο ίδιο σημείο όπως και στην Ολλανδία. Ένα τέτοιο ατύχημα μπορεί να είναι επικίνδυνο και δεν πρέπει να το πάρουμε αψήφιστα. Η συμβουλή μου ήταν ότι, με όποιο άλλο κόστος, θα έπρεπε να αποσυρθεί για δύο εβδομάδες και να ακινητοποιήσει τον ώμο του όσο καλύτερα γίνεται. Έπειτα από μία εβδομάδα θεραπείας στο νερό ίσως γλυτώσει την εγχείρηση και επιστρέψει στην πίστα για τους τρείς τελευταίους αγώνες.»

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ: Φωτογραφικό αφιέρωμα Supersport

« Προηγούμενο άρθρο

O Lorenzo σε αγώνα αυτοκινήτων

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα