• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Preziosi: «H GP12 θα είναι σαν τον Tom Cruise»
Θέλουν να την κάνουν πιο αποτελεσματική
Νέα 26/09/2011 - 17:28

O Filippo Preziosi βρέθηκε στα πιτς της Ducati στον αγώνα του WSBK στην Imola. O «πατέρας» της Desmosedici παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια του Carlos Checa να κερδίσει το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο θεσμό και δήλωσε σχετικά:

«Ο Carlos οδήγησε με μυαλό επειδή γνωρίζει ότι μόνο αυτός μπορεί να χάσει τον Τίτλο. Είχε μια καλή αγωνιστική χρονιά ως τώρα και είναι ένας άνθρωπος που του αξίζει (το Πρωτάθλημα). Πάντα διατηρούμε μια καλή σχέση. Από τότε που έφυγε από την ομάδα του MotoGP, πάντα είναι διαθέσιμος για έμας.»

 

Όταν ρωτήθηκε σχετικά, ο Preziosi αρνήθηκε ότι θα υπάρξουν αναβαθμίσεις στην Desmosedici πριν το επίσημο τεστ στην Βαλένθια, καθώς περαιτέρω βελτιώσεις στο πλαίσιο θα απαιτούσαν νέο κινητήρα. Επίσης δεν αρνήθηκε τις φήμες ότι στην Χερέθ ο Valentino Rossi με την GP12 σημείωσε χρόνους πολύ κοντά σε αυτούς που είχε κάνει ο Casey Stoner με την Honda των 1,000cc.

«Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Προσπαθούμε να την κάνουμε να είναι σαν τον Tom Cruise ή τον Brad Pitt» τόνισε χαρακτηριστικά, θέλοντας να πει ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν μια μοτοσυκλέτα που να είναι πιο αρεστή από όλους και αποτελεσματική.

 

Τέλος, ο Preziosi αποκάλυψε ότι εντός της εβδομάδας ο Troy Bayliss θα κάνει δοκιμές με την 1200 Panigale στο Mugello και διευκρίνησε:

«Όσο θα είναι εκεί ίσως δοκιμάσει και την Desmosedici. Όμως είναι γνωστό ότι ο Troy είναι ένας ιδιαίτερος οδηγός που χρησιμοποιεί περίεργες ρυθμίσεις» κατέληξε χαμογελώντας.

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Ερωτηματικό τι θα πράξει η Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Lorenzo στον 24ωρo αγώνα αυτοκινήτων

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα