• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H 888RACING TEAM στα Μέγαρα
Αισιοδοξία, παρά την ατυχία
Νέα 28/09/2011 - 15:53

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η ομάδα μας ήταν παρούσα και στον αγώνα των Μεγάρων για να προσφέρει ανταγωνισμό και θέαμα. Φτάσαμε στο χώρο του αυτοκινητοδρομίου την Παρασκευή το απόγευμα και ήρθαμε αντιμέτωποι με μια αρκετά προσεγμένη οργάνωση που είχε προβλέψει αρκετές από τις ανάγκες μας και την ευχαριστούμε γι’ αυτό.

 

Αφού ταχτοποιηθήκαμε το απόγευμα της Παρασκευής, το Σάββατο πρωί-πρωί στρωθήκαμε στη δουλειά. Αρκετοί γύροι στην πίστα κατάφεραν να κατεβάσουν το γυρολόγιο κοντά στο 1:04.000. Ο χρόνος δεν ήταν καλός για τις πρώτες θέσεις, αλλά άριστος λαμβάνοντας υπόψη μας ότι το εργαλείο που διαθέτουμε για την επίτευξη των χρόνων είναι μια μοτοσυκλέτα παραγωγής (χωρίς βελτιώσεις) μοντέλο πενταετίας.

 

Την Κυριακή το πρωί, και αφού έγιναν το ζέσταμα και οι τελευταίες ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα, ήμασταν πλέον έτοιμοι να ξεκινήσουμε τον αγώνα παλεύοντας για κάτι καλύτερο από την 17η θέση που είχαμε καταλάβει στην εκκίνηση. Οι συμμετοχές στην κατηγορία ήταν είκοσι έξι, η πίστα στενή και η Κ1 έμοιαζε φονική όπως και απεδείχθη.

Στην πρώτη κιόλας στροφή του αγώνα συμβαίνει ατύχημα στους προπορευόμενους αναβάτες με αποτέλεσμα να χάσουμε θέσεις και ηθικό, μιας και το μποτιλιάρισμα ήταν μεγάλο, αλλά και ένας συναθλητής φρέναρε την μοτοσυκλέτα του πάνω στο αριστερό πόδι του αναβάτη μας.

 

Στη συνέχεια του αγώνα, και με τόσο άσχημο ξεκίνημα, δεν είχαμε βλέψεις για τη δεκάδα αλλά σίγουρα για μια αξιοπρεπή συμμετοχή και προσφορά θεάματος στους πολλούς θεατές που μας τίμησαν. Έτσι κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, παρά τους πόνους στο πόδι και στους επόμενους γύρους προσπεράσαμε κάποιους συναθλητές μας και βρισκόμασταν ήδη μια θέση μπροστά από τη θέση που ξεκινήσαμε. Τότε ξεκίνησαν οι πρωτοπόροι του αγώνα να μας ντουμπλάρουν.

Σε ένα ντουμπλάρισμα, και ενώ ο οδηγός μας ήταν στην έξοδο της Κ8, ένας συναθλητής που τον ακολουθούσε θεώρησε σωστό να κάνει την προσπάθεια του για προσπέραση, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον αναβάτη μας και την μοτοσυκλέτα του με σφοδρότητα από την εσωτερική της στροφή, στέλνοντας τον στην αμμοπαγίδα.

 

Σε αυτό το σημείο τελείωσε και ο αγώνας μας μέσα στην πίστα και ξεκίνησε αυτός για να επισκευάσουμε την μοτοσυκλέτα και να επαναφέρουμε την υγεία του αθλητή μας, έτσι ώστε να προλάβουμε τον επόμενο αγώνα των Σερρών.

 

Θα θέλαμε τέλος να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας Colori Posto Patras, SALOON café, 2troxo.gr καθώς και όλους τους θεατές που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ραντεβού στις Σέρρες.

Επόμενο άρθρο »

Δεν βιάζονται στο HRC για τον Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Διαφήμιση της Labretta

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα