• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Simoncelli: «Στην Ducati είναι σε σύγχυση»
Πάντως θέλει να λυθούν σύντομα τα προβλήματα
Νέα 06/10/2011 - 20:36

Σε δηλώσεις του, ο Marco Simoncelli αναγνωρίζει ότι ο Valentino Rossi και οι άνθρωποι της Ducati βρίσκονται σε σύγχυση για το πώς να κάνουν ανταγωνιστική την Desmosedici και να επιστρέψουν στην κορυφή. Ο φίλος του «Vale» είπε χαρακτηριστικά:

«Κοιτώντας ως παρατηρητής, φαίνεται να είναι μπερδεμένοι. Έχουν πολλά πράγματα να δοκιμάσουν, δεν έχουν τον χρόνο και είναι σε σύγχυση. Όμως τα δεδομένα στους αγώνες μπορούν να αλλάξουν γρήγορα. Θυμάμαι στις αρχές του 2010 όταν η Honda δεν ήταν τόσο καλή στο πρώτο τεστ, όμως όλοι δούλεψαν πολύ και η μοτοσυκλέτα βελτιώθηκε σημαντικά. Φέτος κάναμε ένα ακόμα βήμα και έγινε η καλύτερη.

Όταν έχεις πολλά προβλήματα δεν είναι καλό και ελπίζω να καταφέρουν να τα λύσουν γρήγορα επειδή θα είναι πολύ ωραίο να μάχομαι με τον Valentino για μια θέση στο βάθρο ή για την νίκη.»

 

Φέτος ο Rossi έχει κάνει την χειρότερη αγωνιστική χρονιά στην ως τώρα καριέρα του και πιθανότατα αυτή (χρονιά) θα ολοκληρωθεί χωρίς να έχει κερδίσει σε αγώνα ούτε μία φορά. Παρότι η Ducati έχει προσπαθήσει να βελτιώσει την μοτοσυκλέτα της, δεν έχει καταφέρει να μειώσει τη μεγάλη διαφορά από την Honda.

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Ο Simoncelli με την RC213V

« Προηγούμενο άρθρο

O Hayes θα οδηγήσει την YZR-M1 της Τech 3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα