• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κοντά στον Hopkins η LCR;
Και οι De Puniet, Bautista στο στόχαστρο της ομάδας
Νέα 09/10/2011 - 16:40

Ο Lucio Cecchinello, αλλά και οι περισσότεροι στο paddock περίμεναν ότι τελικά με τις πιέσεις και την βοήθεια της Honda, o Andrea Dovizioso θα πήγαινε στην ομάδα LCR για το 2012. Όμως ο Ιταλός είχε άλλη άποψη, πήγε στην Yamaha Tech 3 και άφησε κενή την θέση στην δορυφορική ομάδα της Honda. 

Οι John Hopkins, Randy de Puniet, Alvaro Bautista είναι οι τρεις υποψήφιοι για την θέση και ο Cecchinello θέλει με κάποιον από αυτούς να ξεπεράσει την καταστροφική χρονιά που είχε φέτος με τον Toni Elias.

Ο John Hopkins έδειξε πολύ καλά στοιχεία στις Ελεύθερες Δοκιμές στην Τσεχία, στην έκτακτη συμμετοχή του με την Suzuki, επίσης προηγείται στην βαθμολογία του Βρετανικού Πρωταθλήματος BSB και αν δεν βρεθεί δίπλα στον Βautista στην ομάδα της Suzuki, αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την LCR.

O Cecchinello είπε για το θέμα:

“Είμαστε σε επαφή με τον Bob Moore που είναι ο μάνατζερ του John Hopkins και είμαι πάντα ανοιχτός να σκέπτομαι τον Randy de Puniet. Και εξαρτάται από τι θα κάνει η Suzuki, η πόρτα είναι ανοιχτή για τον Bautista”.

Γενική απάντηση, αλλά έτσι κι αλλιώς πολλά σε αυτό το θέμα εξαρτώνται από την τελική απόφαση της Suzuki για το αν θα συνεχίσει με τα 800cc στη νέα εποχή των 1000αριών, για το αν θα έχει ομάδα ενός ή δύο οδηγών ή για το αν θα φύγει τελείως από τα MotoGP.

Όπως και να 'χει ο Hopkins “βλέπει” και πάλι την κορυφαία κατηγορία κοντά του και θα είναι σίγουρα κάτι καλό και για τις δύο πλευρές.

 

Επόμενο άρθρο »

Οι Fenati, Silva και Torres Πρωταθλητές Ευρώπης

« Προηγούμενο άρθρο

Έκθεση μοτοσυκλετών στο Monster Athens Supercross

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα