• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aνυπομονούν στην Yamaha
Για τον αγώνα στο Phillip Island
Νέα 10/10/2011 - 13:57

O επόμενος αγώνας στην Αυστραλία βρίσκει τους αναβάτες της Yamaha έτοιμους για ό,τι καλύτερο είναι δυνατόν. Ο Jorge Lorenzo έχει κερδίσει δύο φορές στα 250cc στο Phillip Island και θα προσπαθήσει για να μειώσει η διαφορά από τον Casey Stoner.  

O Ben Spies έχει καλές αναμνήσεις από τη συγκεκριμένη πίστα. Πέρσι, στην πρώτη του χρονιά στο θεσμό, εκκίνησε από την πρώτη σειρά, πλάι στον Lorenzo, και τερμάτισε πέμπτος στον αγώνα και πήρε τον τίτλο «Πρωτοεμφανιζόμενος οδηγός της χρονιάς». Οι δύο αναβάτες της Yamaha δήλωσαν:  

 

Jorge Lorenzo:

«Πάω στην Αυστραλία έπειτα από λίγες ημέρες προπόνησης στην Ινδονησία. Ανυπομονώ να οδηγήσω στο Phillip Island που είναι ένα από τα αγαπημένα μου σιρκουί και πιθανότατα το πιο όμορφο. Έπειτα από το GP της Ιαπωνίας, όπου είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα, είμαστε αποφασιμένοι να ξανανέβουμε στο βάθρο. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο επειδή ο Casey συνήθως είναι ανίκητος στον αγώνα της πατρίδας του, αλλά θα προσπαθήσω για το καλύτερο.»

 

Ben Spies:

«Το Phillip Island είναι μια εκπληκτική πίστα να οδηγείς. Έχω καλές αναμνήσεις από τα supebike και από την περσινό αγώνα, όπου τα πήγα καλά. Στην Ιαπωνία είχαμε μια ατυχία αλλά καταφέραμε να οδηγήσουμε καλά. Κρατάμε τα θετικά και θα προσπαθήσουμε στο 100% για κάτι καλό και στην Αυστραλία. Ξεκουράστηκα μερικές ημέρες και είμαι έτοιμος για τον αγώνα.»

Επόμενο άρθρο »

Τα σενάρια Τίτλου για τον Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Video: O Simoncelli σε κατάβαση λόφου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα