• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θετική ενέργεια στην Tech 3
Ευελπιστούν σε ένα καλό αποτέλεσμα
Νέα 12/10/2011 - 16:47

Οι Colin Edwards και Cal Crutchlow δηλώνουν ενθουσιασμένοι ενόψει του Αυστραλιανού GP. Ο πρώτος τα πάει καλά στο Phillip Island, όπου έχει τερματίσει στις οκτώ από τις εννιά φορές που έχει λάβει μέρος και θέλει να τερματίσει για πέμπτη συνεχόμενη φορά εντός δεκάδας.

Ο δεύτερος έχει ξαναοδηγήσει στην πίστα, συνεπώς δεν χρειάζεται να την μάθει, ενώ θέλει να αγωνιστεί σε αυτή με μοτοσυκλέτα της MotoGP. Οι δύο αναβάτες της Yamaha Tech 3 δήλωσαν σχετικά:

 

Colin Edwards:

«Πάντα είναι ξεχωριστό το συναίσθημα όταν πάω στο Phillip Island επειδή έχω πολλούς καλούς φίλους στην Αυστραλία που έρχονται να με υποστηρίξουν. Η πίστα είναι πραγματικά ξεχωριστή και δεν υπάρχει παρόμοια στο θεσμό. Την “ερωτεύτηκα” όταν έτρεξα πριν από χρόνια σε αγώνα του WSBK. Είναι πολύ γρήγορη και πρέπει να πιέζεις την μοτοσυκλέτα στο όριο.  

Ο καιρός συνήθως επιφυλάσσει εκπλήξεις και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα συμβεί και αυτό το Σαββατοκύριακο. Όμως, ό,τι και να συμβεί είμαστε έτοιμοι να πιέσουμε όσο περισσότερο γίνεται και να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα. Στην Ιαπωνία ήμουν εντός της δεκάδας και το ίδιο θέλω να κάνω και στην Αυστραλία.»

 

Cal Crutchlow:  

«Είμαι ενθουσιασμένος επειδή το Pihillip Island είναι μια εκπληκτική πίστα και ανυπομονώ να δω πώς είναι να οδηγείς μια μοτοσυκλέτα της κατηγορίας MotoGP σε αυτή. Έχω οδηγήσει εκεί με μοτοσυκλέτα της κατηγορίας Supersport 600 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και είχα κάποια καλά αποτελέσματα. Ελπίζω να κάνω το ίδιο και αυτό το Σαββατοκύριακο. Μου είπαν να περιμένω απρόβλεπτο καιρό αλλά ό,τι κι αν συμβεί θα είναι το ίδιο για όλους και θα επικεντρωθώ στο να έχω ένα καλό αποτέλεσμα.

Στους τελευταίους τέσσερις αγώνες πήρα βαθμούς και αυτή η σταθερότητά μου αύξησε την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Επίσης δεν έχω άγχος να μάθω την πίστα και αυτό είναι μεγάλη διαφορά επειδή θα επικεντρωθώ στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας και στον στόχο μου που είναι να βρίσκομαι στην πρώτη δεκάδα.»

Επόμενο άρθρο »

Ford E-Bike

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: O Laverty στην Aprilia το 2012

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα