• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χωρίς άγχος η Honda στη Μαλαισία
Αφού κατέκτησαν το Πρωτάθλημα
Νέα 18/10/2011 - 14:03

Έπειτα από την επιτυχία στην Αυστραλία, όπου ο Casey Stoner και η Honda κατέκτησαν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών αντίστοιχα, οι άνθρωποι της Ιαπωνικής ομάδας πηγαίνουν στην Μαλαισία χωρίς ιδιαίτερο άγχος.

Βεβαίως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουν για την νίκη. Άλλωστε, μπορεί να μην έχουν το άγχος για τον Τίτλο αλλά το κίνητρο να παραμένουν κορυφαίοι είναι υψηλό.

 

Επίσης, εκκρεμεί το ζήτημα για την τρίτη θέση του Πρωταθλήματος και οι Andrea Dovizioso και Dani Pedrosa θα προσπαθήσουν να την κατακτήσουν, ο καθένας για τον εαυτό του. Ας δούμε τι δήλωσαν οι αναβάτες της Honda.

 

Casey Stoner:

«Έπειτα από την κατάκτηση του Τίτλου στην Αυστραλία, πάμε στην Μαλαισία χωρίς ιδιαίτερο άγχος και μπορούμε να επικεντρωθούμε στον αγώνα. Είναι απογοητευτικό που ο Lorenzo δεν θα είναι εκεί, ελπίζαμε ότι μετά την εγχείρηση θα ανάρρωνε γρήγορα και θα ήταν μαζί μας. Θα μας λείψει.

Στις δοκιμές που κάναμε στην Sepang πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος ήμασταν ανταγωνιστικοί στην πίστα και έτσι πάμε με θετικό πνεύμα σε αυτή. Επίσης, την Δευτέρα μετά τον αγώνα θα δοκιμάσουμε τις μοτοσυκλέτες των 1000cc και ανυπομονώ γι’ αυτό.»  

 

Αndrea Dovizioso:

«Στην Μαλαισία υπάρχει μία από τις αγαπημένες μου πίστες και πραγματικά θέλω να πιέσω 100% και να προσπαθήσω να κερδίσω τον αγώνα. Το κίνητρό μας είναι μεγάλο έπειτα από τον αγώνα που κάναμε στην Αυστραλία, σε μια πίστα που πάντα με δυσκόλευε. Οι δύο τελευταίοι αγώνες της χρονιάς είναι πολύ σημαντικοί. Θα προσπαθήσω να διατηρήσω την τρίτη θέση στο Πρωτάθλημα αν και ξέρω ότι έχω να ανταγωνιστώ τόσο τον Dani Pedrosa όσο και άλλους αναβάτες.»

 

Dani Pedrosa:

«Ξεκουραστήκαμε για δύο ημέρες και τώρα πάμε στην Μαλαισία. Ανυπομονώ να βρεθώ στην Sepang, σε μια πίστα που μου αρέσει και που έχω καλά αποτελέσματα στο παρελθόν. Εκεί έχω κερδίσει στα 125cc και στα 250cc αλλά όχι στα MotoGP ακόμα. Αυτό είναι μεγάλο κίνητρο για εμένα. Οι χειμερινές δοκιμές στην πίστα είχαν πάει καλά και είχαμε μερικά ενδιαφέροντα δεδομένα. Πραγματικά θέλω να κάνω δύο πολύ καλούς αγώνες και να τελειώσω την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.»

Επόμενο άρθρο »

Επέστρεψε στην Βαρκελώνη ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

O Petrucci σε ομάδα CRT στην MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα