• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρουσίαση της Forward Racing
Θα λάβει μέρος ως «CRT» το 2012
Νέα 24/10/2011 - 10:52

H NGM Mobile Forward Racing Team ανακοίνωσε και επίσημα την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2012 ως «CRT». Η συνεργασία της με την Suter Racing Technology έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας μοτοσυκλέτας τόσο για την μεγάλη κατηγορία, με αναβάτη τον Colin Edwards, όσο και για την Moto2, στην οποία η ομάδα επίσης αναμένεται να λάβει μέρος. Σχετική ανακοίνωση επ’ αυτού αναμένεται να υπάρξει στο τέλος της χρονιάς.

 

Η μοτοσυκλέτα της NGM Mobile Forward Racing, φυσικά έχει εξελιχθεί από την Suter και χρησιμοποιεί κινητήρα που βασίζεται σε αυτόν της BMW S1000RR που η Βαυαρική εταιρεία έχει για το WSBK. Όπως έγινε γνωστό, η ομάδα θα κάνει δοκιμές στην Βαλένθια.

 

Ο Marco Curioni, Αγωνιστικός Διευθυντής της ομάδας και υπεύθυνος για το πρόγραμμα, δήλωσε έπειτα από την επίσημη παρουσίαση:

«Δεν ήταν εύκολο αλλά πιστεύουμε ότι κάναμε την σωστή επιλογή. Όταν στην αρχή της χρονιάς μιλάγαμε για μια ομάδα "CRT" όλα φαίνονταν φανταστικά, όμως από τότε αξιολογήσαμε κάποιες προτάσεις που ήταν ενδιαφέρουσες. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μας για την συνδρομή τους. Στο τέλος επιλέξαμε τον προμηθευτή που θα μας προσφέρει την μεγαλύτερη σιγουριά. Με την Suter συνεργαζόμαστε τα τελευταία δύο χρόνια και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα έχουμε μια καλή συνεργασία και στο μέλλον, τόσο με αυτή όσο και με την BMW.»

 

Ενθουσιώδης ήταν και ο Giovanni Cuzari, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, ο οποίος δήλωσε:

«Έπειτα από προσεκτική ανάλυση των δεδομένων από τους πιθανούς προμηθευτές μας είμαι χαρούμενος που ανανεώσαμε την σχέση μας με τον συνεργάτη και φίλο Eskil Suter. To 2009 ήμασταν οι πρώτοι που πιστέψαμε και συνεργαστήκαμε στην τότε νέα κατηγορία Moto2. Για μία φορά ακόμα συνεργαζόμαστε για την μεγάλη κατηγορία.

Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε έναν δύσκολο αλλά ενδιαφέροντα δρόμο μπροστά μας στο Πρωτάθλημα και θέλω να ευχαριστήσω την Dorna που μας δίνει αυτή την ευκαιρία.»

 

Ο Eskil Suter, CEO της Suter Racing Technology, τόνισε σχετικά:

«Είμαστε ευχαριστημένοι που υπογράψαμε συμφωνία συνεργασίας με την Forward Racing, τόσο για την MotoGP όσο και για την Moto2, για την επόμενη χρονιά. Είμαστε πεπεισμένοι ότι πρόκειται για μια επιτυχημένη κίνηση, ιδίως με τον Colin Edwards ως οδηγό. Πιστεύουμε ότι έχουμε πολλές πιθανότητες ως ομάδα "CRT" με την νέα μοτοσυκλέτα της Suter που θα έχει κινητήρα της BMW και την οποία εξελίσσουμε το τελευταίο χρόνο.»  

 

Tέλος, ο Colin Edwards επισήμανε:

«Τα τελευταία επτά χρόνια οδηγώ για την Yamaha και νομίζω ότι ήρθε η ώρα για αλλαγή. Όπως ξέρετε, ανακοίνωσα κάτι διαφορετικό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για να κάνω τον κόσμο να σκεφτεί για την πιθανότητα εξέλιξης μιας μοτοσυκλέτας "CRT". Πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός της Suter με την BMW είναι εξαιρετικός και ανυπομονώ να οδηγήσω στην Βαλένθια.»

Επόμενο άρθρο »

Simoncelli φωτογραφικό: το ατύχημα

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: O Pedrosa στην pole position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα