• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αναγκάστηκε να αποσυρθεί ο Hopkins
Εξαιτίας του τραυματισμού στο χέρι του
Νέα 22/10/2011 - 14:53

Ο John Hopkins είχε μεγάλη λαχτάρα να συμμετέχει ως έκτακτος οδηγός της Suzuki στον αγώνα της Μαλαισίας, στην προσπάθειά του να επιστρέψει στο MotoGP. Η αισιοδοξία του και ο ενθουσιασμός του ήταν έντονα και ήθελε να δείξει τον καλό του εαυτό, όμως δεν θα μπορέσει να το πράξει. Ο Αμερικανός οδηγός αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τις σημερινές δοκιμές, ελεύθερες και κατατακτήριες, εξαιτίας του πόνου του από τον μέσο του δεξιού του χεριού τον οποίο είχε σπάσει στο Brno, όπου επίσης είχε λάβει μέρος ως έκτακτος οδηγός της Ιαπωνικής ομάδας.

 

Ο Hopkins θα παραμείνει στην Μαλαισία και έπειτα θα επιστρέψει στις Η.Π.Α. για να υποβληθεί ξανά σε εγχείρηση. Ο ίδιος δήλωσε σχετικά:

« Ήξερα ότι το χέρι μου είχε πρόβλημα έπειτα από τις χθεσινές δοκιμές επειδή πονούσε όσο οδηγουσα. Είναι πιο επίπονο να οδηγείς μια μοτοσυκλέτα του MotoGP από μία του Βρετανικού Πρωταθλήματος superbike, κυρίως εξαιτίας της δύναμης στην επιβράδυνση. Το πρωί (τοπική ώρα), ξύπνησα πριν τις έξι και πονούσα.

Προσπάθησα να χαλαρώσω το δάκτυλο και να το δέσω αλλά δεν ήταν λύση. Οι βίδες και οι σύνδεσμοι στο δάκτυλο έφυγαν από τη θέση τους και δεν μπορώ να το κουνήσω. Αν του προκαλέσω μεγαλύτερη ζημιά θα χρειαστεί να ακρωτηριαστεί και δεν το θέλω αυτό! Ο γιατρός μου είναι βέβαιος ότι θα μπορέσει να επιδιορθώσει την βλάβη και θα χρειαστούν έξι εβδομάδες για να αναρρώσω.

 

Ήλπιζα ότι θα οδηγούσα καλά αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα η δύναμη από την επιβράδυνση της μοτοσυκλέτας. Λυπάμαι που δεν μπορώ να αξιοποιήσω την ευκαιρία που μου έδωσε η ομάδα της Suzuki. Είμαι απογοητευμένος, όμως προέχει η υγεία μου.»

Επόμενο άρθρο »

Δυσκολίες για τον Spies

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto2 Κατ.: Πρώτος ο Luthi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα