• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: «Αδύνατον να μην τον αγαπήσεις»
Αναφέρθηκε στον Simoncelli
Νέα 24/10/2011 - 10:05

Ο Carlo Pernat ήταν ένας από τους στενούς ανθρώπους του Marco Simoncelli, όχι μόνο σε επαγγελματικό αλλά και σε φιλικό επίπεδο. Οι δυο τους περνούσαν πολλές ώρες μαζί και μοιράζονταν τόσο τις επιτυχίες και τις αποτυχίες στην πίστα όσο και ευχάριστες και ξέγνοιαστες στιγμές και συχνά έπαιζαν χαρτιά.

 

Ο Simoncelli ήταν ένα από τα «παιδιά» του Pernat, όπως και ο Capirossi. Ο γνωστός Μάνατζερ, που τον αγαπούσε πολύ, δεν μπορούσε να κρύψει την θλίψη του για τον χαμό του και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ήταν ένας οδηγός από άλλη εποχή. Παρά το νεαρό της ηλικίας του ήταν πολύ ώριμος, χαρούμενος, αγαπούσε τον κόσμο, ήταν προσιτός και τον αγαπούσαν όλοι. Ήταν ένας μεγάλος οδηγός. Άρχισε να διακρίνεται το 2008 και χάρη στην οικογένεια του που του στάθηκε πολύ, κέρδισε. Ακόμα και ο Nakamoto, o Αντιπρόεδρος του HRC, τον λάτρεψε και στην υπογραφή για την ανανέωση του συμβολαίου για του χρόνου ήθελε να είναι παρόν. Αν και ο ένας μιλούσε Γιαπωνέζικα και ο άλλος Ιταλικά, καταλαβαίνονταν πολύ καλά.

Τα προγραμμάτιζε όλα, εκτός από το τελευταίο που του επιφύλασσε η μοίρα. Ο Μarco δεν θα μείνει στη μνήμη μας μόνο για το ταλέντο του αλλά για αυτό που ήταν ως άνθρωπος. Λαμπερός και ωραίος.»

Επόμενο άρθρο »

O Rossi διαψεύδει τις φήμες περί απόσυρσης

« Προηγούμενο άρθρο

Δηλώσεις οδηγών για τον «SuperSic»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα