• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Agostini: «Ο Marco αγαπούσε το σπορ»
Αναφέρθηκε και στα ελαστικά
Νέα 24/10/2011 - 22:19

Ο Giacomo Agostini, o θρύλος των Grand Prix, μίλησε σε δημοσιογράφους για τον θάνατο του Marco Simoncelli. Aν και ο «Mino», όπως είναι το υποκοριστικό του, έχει χάσει πολλούς φίλους του στους αγώνες, το συμβάν με τον Ιταλό οδηγό της Gresini Honda τον συντάραξε. Ο Agostini δήλωσε σχετικά:

«Πάντα είναι δύσκολο όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Δεν μπορείς να βρεις λόγια να περιγράψεις, κλείνεσαι στον εαυτό σου και σκέφτεσαι τον νεαρό οδηγό που έχασε τη ζωή του κάνοντας το σπορ που αγαπούσε. Ήταν ένα τραγικό και αναπόφευκτο δυστύχημα στο οποίο έπαιξαν ρόλο και τα ελαστικά. Οι αγωνιζόμενοι πάντα πιέζουν για καλύτερη απόδοση από αυτά και περιμένουν να προσφέρουν την μέγιστη πρόσφυση από την αρχή ως το τέλος του αγώνα.

Ίσως είναι καλύτερα να υπαναχωρούν λίγο όταν τα λάστιχα αρχίζουν να χάνουν την απόδοσή τους με την εξέλιξη του αγώνα και να μειώνονται λίγο οι χρόνοι.»

 

Ο Agostini είχε γνωρίσει τον Simoncelli στα paddock και δήλωσε γι’ αυτόν.

«Ήταν ένα παιδί. Ένας υπέροχος άνθρωπος που είχε υποσχεθεί να έρθει να με επισκεφτεί στο Bergamo το χειμώνα. Η κοπέλα του είναι από την περιοχή και ανυπομονούσα να τον ξαναδώ.»

Επόμενο άρθρο »

Ezpeleta: «Ο Μarco ήταν ένας από εμάς»

« Προηγούμενο άρθρο

Simoncelli: Ο θρήνος του πατέρα και των δικών του

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα