• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: «Ίδρυμα προς τιμή του Marco»
Για φιλανθρωπικούς σκοπούς
Νέα 28/10/2011 - 10:26

Ο Carlo Pernat, ο γνωστός μάνατζερ ο οποίος είδε να χάνεται ο προστατευόμενός του Marco Simoncelli με τον οποίο πρωτίστως ήταν πολύ καλοί φίλοι, πρότεινε να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα προς τιμή του αναβάτη της Gresini Honda.

Ο Simoncelli μπορεί να ήταν ένας πασίγνωστος άνθρωπος όμως δεν ξεχνούσε από που προερχόταν και συνέβαλε σε φιλανθρωπική δράση, χωρίς να διαφημίζει αυτή τη δραστηριότητά του.

 

Ο Pernat πρότεινε να συσταθεί ένα ίδρυμα που θα φέρει το όνομα του Marco Simoncelli και το οποίο να βοηθά όσους έχουν ανάγκη. Αν και αυτό ήταν μια αρχική ιδέα του, όσοι γνωρίζουν καλά τον Pernat ξέρουν ότι είναι θέμα χρόνου να την υλοποιήσει.

Όπως έγινε γνωστό, τους επόμενους μήνες θα εκδοθεί ένα βιβλίο για τον αδικοχαμένο αναβάτη, τα έσοδα του οποίου θα πάνε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.  

 

Στην φωτογραφία βλέπουμε τους δυο τους να ποζάρουν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών στις ΗΠΑ. Και οι δύο έχουν τσιγάρο στο στόμα τους αλλά ο Simoncelli το έβαλε μόνο και μόνο για την φωτογραφία. Δεν κάπνιζε και μάλιστα έκανε ό,τι μπορούσε για να πείσει τον Pernat να το σταματήσει.

Επόμενο άρθρο »

WSBK: O Laverty στην Aprilia

« Προηγούμενο άρθρο

Ζήτησαν να αποσυρθεί το Νο 58

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα