• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
20ος Αγώνας - GP Μαλαισίας (Sepang)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μοto2: Eρωτηματικό η Βαλένθια για τον Marquez
Βγήκε από το νοσοκομείο
Νέα 27/10/2011 - 14:43

Ο Marc Marquez βγήκε από το νοσοκομείο USP Institut Universitari Dexeus της Βαρκελώνης όπου νοσηλευόταν, έπειτα από το ατύχημά του στην Μαλαισία κατά τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές του αγώνα.

Προς το παρόν δεν έχει αποφασιστεί εάν ο o oδηγός της Catalunya Caixa Repsol θα λάβει μέρος στο Grand Prix της Βαλένθια ή όχι.

 

Ο Δρ. Xavier Mir, επικεφαλής της χειρουργικής ομάδας του νοσοκομείου, δήλωσε σχετικά:

«Ο Marc Marquez είχε τραύμα στον αριστερό ώμο του, ένα κόψιμο στο πηγούνι και έγκαυμα δευτέρου βαθμού στο δεξί γόνατο. Αρχίσαμε την θεραπεία αποκατάστασης του δέρματός του.»

 

Ο Δρ. Αngel Charte, επικεφαλής του ιατρικού τμήματος δήλωσε:

«Ο αναβάτης έφτασε στο νοσοκομείο έπειτα από ατύχημα το οποίο του προκάλεσε διάσειση, τραύμα στον βραχίονα και πολλές κακώσεις. Στη Μαλαισία, υπέστη επίσης τραύμα στην όρασή του η οποία και επηρεάστηκε. Όταν έφτασε στο νοσοκομείο USP Institut Universitari Dexeus τον υποβάλαμε σε διάφορες εξετάσεις που έδειξαν ότι είχε περικογχικό οίδημα που προκαλούσε διπλωπία (βλέπει δύο είδωλα). Ακολούθησε θεραπεία για να διορθωθεί η όρασή του και η διαδικασία εξελίσσεται ικαονοποιητικά.»

Επόμενο άρθρο »

Video: To λαϊκό προσκύνημα για τον Simoncelli

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ: Οι Πρωταθλητές 2011

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARCO BEZZECCHI ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ;
  • ΝΑΙ, Η APRILIA ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ Ο MARC MARQUEZ
  • ΟΧΙ, ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΗΣ DUCATI ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΚΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η APRILIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ