• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Hayes στην θέση του Edwards στην Valencia
Ο Πρωταθλητής ΑΜΑ Superbikes θα αγωνιστεί στο MotoGP
Νέα 30/10/2011 - 23:15

Ανακοινώθηκε αρχικά από το Twitter και μετά επιβεβαιώθηκε από την Yamaha το ότι ο Πρωταθλητής ΑΜΑ Josh Hayes θα αντικαταστήσει τον τραυματία Colin Edwards στην Valencia, για τον τελευταίο φετινό Αγώνα του MotoGP 2011. 

Ο Τεξανός οδηγός της ομάδας – όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενη είδηση - θα πρέπει να εγχειριστεί την επόμενη εβδομάδα στον ώμο και την άρθρωση εκεί, μετά το τραγικό ατύχημα της περασμένης Κυριακής στην Sepang.

Η επιλογή του Hayes φαίνεται μια λογική κίνηση, αν σκεφτεί κανείς ότι ήδη είχε ανακοινωθεί ότι ο Αμερικανός Πρωταθλητής θα οδηγούσε την Μ1 στο τεστ μετά τον Αγώνα, στη θέση του συμπατριώτη του που θα οδηγούσε για τη νέα του CRT ομάδα της Forward.

Θα είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε το επίπεδο των Αμερικανών αναβατών, στην μετά Spies εποχή στο ΑΜΑ, που αντιμετώπισε από πέρυσι αρκετές δυσκολίες με τους κανονισμούς.  

 

 

Εντωμεταξύ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη αν και ποιός θα αντικαταστήσει τον Jorge Lorenzo στην εργοστασιακή ομάδα, αφού φαίνεται ότι ο Ισπανός θα προτιμήσει να χάσει τον Αγώνα, ώστε να είναι πιο έτοιμος για το τεστ της Τρίτης μετά, που θα οδηγήσει την Μ1 των 1000cc.

 

Επόμενο άρθρο »

Μια πρόταση για την φόρμα του Vale

« Προηγούμενο άρθρο

Paolo: “O Marco γρήγορος; Πάντα αργούσε!”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα