• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Edwards: «Δεν μπορούσαμε να αποφύγουμε τον Marco»
Αναφέρθηκε στο τραγικό συμβάν
Νέα 02/11/2011 - 11:19

Ο Colin Edwards εγχειρίστηκε επιτυχώς χτες για να αποκαταστήσει τα τραύματά του που προκλήθηκαν έπειτα από το τραγικό συμβάν της Sepang στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Marco Simoncelli.

Ο οδηγός της Yamaha Tech 3, ο οποίος δεν θα λάβει μέρος στο GP της Valencia και θα αντικατασταθεί από τον Josh Hayes, έδωσε συνέντευξη στον Ιταλικό Τύπο όπου εξέφρασε την λύπη του για το συμβάν και δήλωσε ότι ήταν αδύνατον αυτός και ο Valentino Rossi να τον αποφύγουν.

Ο Edwards δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Οι τελευταίες ημέρες ήταν σκληρές. Το πρώτο 24ωρο μετά το συμβάν ρωτούσα συνέχεια τον εαυτό μου εάν θα μπορούσα να είχα κάνει κάτι διαφορετικό. Είδα το βίντεο του δυστυχήματος και γρήγορα βρήκα την απάντηση: Όχι, ούτε εγώ ούτε ο Valentino Rossi μπορούσαμε να κάνουμε οτιδήποτε για να αποφύγουμε τον Marco. Είναι σκληρό να χάνεις έναν φίλο αλλά νομίζω ότι θα ένοιωθα τον ίδιο πόνο ακόμα και εάν δεν είχα εμπλακεί στο δυστύχημα.»

 

Ο Edwards είπε επίσης ότι σκέφτηκε να σταματήσει τους αγώνες και τόνισε:

«Το σκεφτόμουν όλη την ημέρα μέχρι που είδα τα πλάνα από το συμβάν και τότε σταμάτησα να σκέφτομαι έτσι. Χάσαμε ένα λαμπρό αστέρι. Ο Marco αγαπήθηκε από τους οπαδούς του για την προσωπικότητά του, τον χαρακτήρα του, το χάρισμά του. Στον κόσμο άρεσε να βλέπει τους αγώνες μας κυρίως γι’ αυτό που του μεταδίδαμε. Ο Marco ήταν μια ισχυρή προσωπικότητα και δεν υπάρχουν πολλές στο MotoGP. Πραγματικά μου άρεσε ο τρόπος που επικοινωνούσε με τους οπαδούς του.»

Επόμενο άρθρο »

Video: Πώς τίμησαν τον Simoncelli στο Brno

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ: 2 Πρωταθλητές και ένας εν αναμονή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα