• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayes: «Είναι μεγάλη η πρόκληση για μένα»
Στην πρώτη του συμμετοχή στο MotoGP
Νέα 03/11/2011 - 15:11

Ο Josh Hayes ετοιμάζεται για μια «βουτιά στα βαθειά» με τη συμμετοχή του στο Grand Prix της Valencia, καθώς θα αντικαταστήσει τον τραυματία Colin Edwards. Ο 36χρονος αναβάτης, ο οποίος δεν έχει καμία εμπειρία από την μοτοσυκλέτα, την πίστα και τα ελαστικά, δήλωσε:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Yamaha των ΗΠΑ, την GYTR, την Monster Energy Graves Yamaha Team, την Monster Yamaha Tech 3και στον Lin Jarvis που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Οι συνθήκες το επέβαλαν να οδηγήσω την YZR-M1 και θα κάνω ό,τι μπορώ για κάνω υπερήφανους τους Marco και Colin. Προφανώς έχω να αντιμετωπίσω μια μεγάλη πρόκληση και να μάθω πολλά σε μια καινούργια πίστα για εμένα και να προσαρμοστώ σε αυτή, στην μοτοσυκλέτα και στα ελαστικά. 

Ειλικρινά, δεν έχω κάποιες προσδοκίες πέραν του να χαρώ την εμπειρία και να κάνω καλή δουλειά για την Yamaha Τech 3. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα οδηγήσω την μοτοσυκλέτα για το MotoGP για πρώτη φορά και μάλιστα τον τελευταίο αγώνα με κινητήρα 800cc.»

 

Να πούμε ότι ήταν προγραμματισμένο να οδηγήσει ο Hayes την μοτοσυκλέτα των 1000cc στις δοκιμές μετά τον αγώνα σαν επιβράβευση επειδή κέρδισε τον δεύτερο Τίτλο του στο Αμερικανικό Πρωτάθλημα superbike, όμως οι συγκυρίες τον έκαναν να οδηγήσει και στο Grand Prix.

Επόμενο άρθρο »

125cc: Κοντά στον Τίτλο ο Terol

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: «Χάσαμε έναν απίστευτο χαρακτήρα»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα