• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
To Misano θα πάρει το όνομα του Simoncelli
Η απόφαση ήταν ομόφωνη
Νέα 04/11/2011 - 10:33

Το Διοικητικό Συμβούλιο της πίστας του Misano αποφάσισε ομόφωνα να δώσει το όνομα του Marco Simoncelli στις εγκαταστάσεις της. Ο Lucas Colaiacovο, Αντιπρόεδρος της πίστας, δήλωσε σχετικά:

«Το οφείλουμε στην μνήμη του“Sic”, το οφείλουμε στην οικογένειά του και στους χιλιάδες οπαδούς του που θαύμαζαν τον ανθρωπισμό του και το κουράγιο του, το οφείλουμε σε όλους όσοι υποστήριξαν αυτή την αυθόρμητη πρόταση.

Έχουμε την ευχαρίστηση και την τιμή να συνδέσουμε την πίστα του Misano με το όνομα του Marco Simoncelli, ενός Πρωταθλητή στο σπορ και τη ζωή. Θα ανακοινώσουμε σύντομα την απόφασή μας στην οικογένειά του και να τους ευχαριστήσουμε για την προθυμία που έδειξαν αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ο Marco θα είναι κοντά μας πάντα χάρη στις πρωτοβουλίες που θα λάβουμε τους επόμενους μήνες.»

 

Όπως διευκρινίστηκε, το όνομα του Simoncelli δεν θα χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς σκοπούς που θα σχετίζονται με τις δραστηριότητες της πίστας, ενώ στην Valencia η ομάδα της Gresini έχει στο χώρο της μια μοτοσυκλέτα με τον αριθμό 58, μία μεγάλη αφίσα με το πορτραίτο του  Simoncelli  και την φράση «Αντίο Marco, ήταν τιμή μας και προνόμιό μας που δουλέψαμε μαζί σου.»

Επόμενο άρθρο »

Valencia 125cc ΕΔ1: Πρώτος ο Cortese

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ducati για τον Simoncelli

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα