• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suzuki V-Strom 650 ABS
Ανανέωση για το γνωστό μοντέλο
Τεστ-Μοντέλα 16/11/2011 - 23:20

Η Suzuki συγκέντρωσε πολλούς επισκέπτες στην έκθεση EΙCMA oι οποίοι συνέρρευσαν για να δουν και την νέα V-Strom 650 ABS. Οι άνθρωποι της Ιαπωνικής εταιρείας δεν προέβησαν σε δραστικές αλλαγές, ωστόσο ανανέωσαν το γνωστό μοντέλο τόσο αισθητικά όσο και σε ό,τι αφορά την καλύτερη αεροδυναμική του.

 

Η V-Strom συμπληρώνει 10 χρόνια παρουσίας της στην αγορά τον επόμενο χρόνο και στην έκδοση 650 διαθέτει νέο V-Twin κινητήρα χωρητικότητας 645cc. Διαθέτει τέσσερις βαλβίδες ανά κύλινδρο και δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής ενώ η διάμετρος x διαδρομή είναι 81.0mm x 62.6mm. Σε σχέση με την προηγούμενη, η νέα V-Strom έχει μονά ελατήρια βαλβίδων (αντί διπλά) για μείωση του βάρους.  

 

Το ψαλίδι έχει περισσότερες ρυθμίσεις προφόρτισης ενώ η σέλα είναι κατά 15mm πιο ψηλά από πριν. Ωστόσο, οι πιο κοντοί αναβάτες δεν θα έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα να ακουμπούν τα πόδια τους στο έδαφος καθώς η σέλα είναι πιο στενή. Η νέα V-Strom έχει καινούργιο πίνακα οργάνων ψηφιακών ενδείξεων και ρυθμιζόμενο σε ύψος φέρινγκ.

Τέλος ο εξοπλισμός της έχει αναβαθμιστεί και, μεταξύ άλλων, διαθέτει θερμαινόμενα γκριπ, ρευματολήπτες και κεντρικό σταντ.

Επόμενο άρθρο »

Ducati 1199 Panigale: “H Ομορφότερη της Έκθεσης”

« Προηγούμενο άρθρο

BMW C650 GT

Χορηγοί