• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: «Μου λείπει το ντρίφτ με τον “Sic”»
Αναφέρθηκε στο «Monza Rally Show» και όχι μόνο
Νέα 28/11/2011 - 12:12

Ο Valentino Rossi έκανε δηλώσεις έπειτα από τον αγώνα στην Μonza. Ο «Γιατρός» είχε στην ομάδα του («VR46») τους Davide Brivio και Uccio Salucci, οι οποίοι τον βοήθησαν ουσιαστικά, και έδειξε να χάρηκε πολύ τον αγώνα. Όπως είπε:

«Διασκεδάζω πολύ. Είναι αφάνταστο που ήμαστε εδώ και που τελειώσαμε την χρονιά με αυτόν τον τρόπο. Ήμασταν κοντά σε χρόνους, μάλιστα ο Uccio ήταν και ταχύτερος από εμένα, όμως είναι καλύτερο να με άφηναν να κερδίσω, εκτός και αν θέλουν να… χορηγήσουν αυτοί την ομάδα την επόμενη χρονιά.»

 

Ο Rossi δήλωσε όταν ρωτήθηκε εάν θα μπορούσε να κερδίσει τον Loëb:

«Η μόνη περίπτωση να συνέβαινε αυτό θα ήταν αν θα ξεχνούσε να ξυπνήσει το πρωί. Το να συναγωνίζεσαι με τον Loëb απλά είναι τιμή. Μου αρέσει πολύ, είναι άνετος τύπος.»

 

Ο Ιταλός αναβάτης της Ducati αναφέρθηκε και στον Marco Simoncelli και τόνισε:

«Τον σκεφτόμαι πολύ τις τελευταίες ημέρες. Μου λείπει που δεν ανταγωνιστήκαμε σε τέσσερις τροχούς. Στον “Sic” άρεσαν πολύ οι αγώνες αυτοκινήτου και ήταν οι φίλοι μου αυτοί που του έβαλαν ιδέες. Θυμάμαι την πρώτη φορά που οδήγησε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο σε ένα πάρκινγκ και τελικά έγινε πολύ γρήγορος. Το βασικό είναι ότι όλοι όσοι βρέθηκαν στην Monza έχουν καλές αναμνήσεις από αυτόν.»

 

Ο Valentino ρωτήθηκε και για την πρώτη χρονιά του με την Ducati την οποία χαρακτήρισε ως «την χειρότερη της καριέρας μου». Ο ίδιος τόνισε σχετικά:

«Στην Ducati δουλεύουν πολύ σκληρά και η μοτοσυκλέτα θα είναι εντελώς διαφορετική την επόμενη χρονιά. Θα πρέπει να περιμένουμε ως την Sepang για να δούμε πόσο ανταγωνιστική θα είναι. Πρόσφατα δουλέψαμε με το ψαλίδι και με την κατανομή βάρους (της μοτοσυκλέτας). Το να κάνεις σημαντικές αλλαγές χρειάζεται χρόνο αλλά όλοι στην Ducati έχουν κίνητρο. Χαίρομαι που ο Carlos Checa είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει την Desmosedici και οι πληροφορίες του θα είναι χρήσιμες για εμάς.»

 

Τέλος, όταν ρωτήθηκε τι δώρο θα ήθελε από τον Άγιο Βασίλη, ο Rossi απάντησε χαρακτηριστικά:

«Μια ανταγωνιστική GP12!»

Επόμενο άρθρο »

Αbraham, ο «Βασιλιάς» της… πτώσης

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Oι Rossi, Loëb στο Masters Show

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα