• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: H KTM ανακοίνωσε την εργοστασιακή ομάδα
Ο Σίσσης είναι ο ένας από τους τρεις οδηγούς της
Νέα 28/11/2011 - 16:21

Η ομάδα της KTM ανακοίνωσε τους τρεις αναβάτες της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Moto3 την επόμενη χρονιά. Αυτοί είναι ο Θανάσης –Arthur– Σίσσης, ο Sandro Cortese και ο Danny Kent. Ο στενός δεσμός της KTM με την Red Bull και την ομάδα Ajo Motorsport παρέμεινε και έτσι οι ελπίδες για κάτι καλό το 2012 είναι πολλές.

 

Ο Pit Beirer, Μanager της KTM Motorsports, δήλωσε:

«Χαιρόμαστε που έχουμε για Team Manager έναν άνθρωπο του διαμετρήματος του Aki Ajo στην εργοστασιακή ομάδα της KTM για την Moto3. Επίσης, είμαστε περήφανοι που ένα στέλεχος από την ομάδα του Jorge Martinez θα εμπλακεί με την Kalex-KTM για την ομάδα του στην κατηγορία.»

 

Ο Aki Ajo με τη σειρά του τόνισε σχετικά:

«Η νέα σεζόν θα έχει μερικούς πολύ ενδιαφέροντες αγώνες και στην εργοστασιακή ομάδα της KTM ελπίζουμε να είμαστε στην πρώτη σειρά από την αρχή. Έχουμε  ένα δυνατό πακέτο και στόχος μας είναι να βρεθούμε στην κορυφή της νέας κατηγορίας. Θα είναι μια περίοδος εκμάθησης για όλους αλλά για εμάς είναι ένα μακροχρόνιο πρότζεκτ και κάθε χρόνο θα κερδίζουμε περισσότερα. Προτεραιότητά μας θα είναι να οργανωθούμε κατά τις δοκιμές της νέας κατηγορίας και να διατηρήσουμε συντονισμένα τα οργανωτικά θέματα και να λειτουργούμε ομαλά. Όταν τα δεδομένα θα αρχίσουν να “κυλάνε”, θα έρθουν και τα αποτελέσματα.»

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Eυχαριστημένος ο Redding

« Προηγούμενο άρθρο

Αbraham, ο «Βασιλιάς» της… πτώσης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα